Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | 2025 Turkcell Süper Kupa Final Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kupayı hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,653
Puanı
1,060
2025 Süper Kupa finalinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor.

18.45'de başlayacak ve ATV'den canlı yayınlanacak Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa final maçı ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
@emreemreu , mücadele olumsuz hava koşulları nedeniyle saati erkene çekildi.

İlk 11'ler belli oldu:

Galatasaray: Günay; Sallai, Sanchez, Abdülkerim, Eren; Torreira, Lemina; Sane, Yunus, Barış Alper; Icardi

Fenerbahçe: Ederson; Mert, Skriniar, Oosterwolde, Levent; İsmail, Guendouzi; Musaba, Asensio, Kerem; Duran

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Guendouzi ilk maçına Galatasaray derbisi ile çıkmış olacak. İnşallah maçın önemini maçtan önce baya bir anlatmışlardır. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İsmail, Guendouzi, Asensio dengeli bir üçlü olmuş. İyi bir tutucu, çift yönlü tempolu 8 ve yaratıcı ofansif orta saha. FB bana göre kazanmaya yakın taraf. Musaba maçın kilit ismi olur.

Gökmen Özdenak'a saygı duruşunda ıslıklama mı vardı? Ben mi yanlış duydum!

Halil Umut'un yönettiği maçlar izlenmiyor. Çok uyuşuk bir adam. Sürekli birilerine laf anlatıyor. Kardeşim verdin kararını bitti daha neyi açıklıyorsun? Bunun hakemliğindeki maçlar iki saat sürüyor.

Yakın mesafeden takım arkadaşının uzaklaştırdığı top kolu normal konumdayken vurdu işte buna penaltı demek saçmalık.
------

Şu an ki oyunlara bakarsak FB geri düşse bile oyunda kalır ama GS geri düşerse oyunda kalmaları zor olur.

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,518
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem