Trendler'de gariban olan ben, Görkem Sevindik sayesinde iyi ilerledim aynentebrikler @serhatt
konularin ile listeyi domine etmissin. Senden firsat bulup 3. veya 4. olarak yerimi almisimkutlama konun haftalikta karambole düsmüstu ama aylikta acik ara yapmis. Tam basligina yakisan bir basari olmus
@Gizmen ve @12.Adam sayesinde reaksiyonda kendimden sonra 2. sirada yer almisim 16 reaksiyon ile. sizin konudan iyi yararlandim
listeye girenleri tebrik ederim.
@Bully sende Görkem Sevindik sayesinde iyi ilerledin![]()
Teşekkürler canım Queen, Queenliğini yaptı yine. Yılı kendime yakışır şekilde kapattım, bundan sonra buyursun gençler ben çekilirim.tebrikler @serhatt
konularin ile listeyi domine etmissin. Senden firsat bulup 3. veya 4. olarak yerimi almisimkutlama konun haftalikta karambole düsmüstu ama aylikta acik ara yapmis. Tam basligina yakisan bir basari olmus
@Gizmen ve @12.Adam sayesinde reaksiyonda kendimden sonra 2. sirada yer almisim 16 reaksiyon ile. sizin konudan iyi yararlandim
listeye girenleri tebrik ederim.
@Bully sende Görkem Sevindik sayesinde iyi ilerledin![]()
Tebrik ederim. Sen asıl yıllıkları gör. @Bully ’de bir yerlerde zirvedeo kadar ağlayan adam yıllıkta gol atmış
![]()
Ummadığın taş yarar baş.Tebrik ederim. Sen asıl yıllıkları gör. @Bully ’de bir yerlerde zirvedeo kadar ağlayan adam yıllıkta gol atmış
![]()
Bugün gelmesi planlanıyordu en son.Ummadığın taş yarar baş.Ne zaman gelir yıllıklar?
![]()
Aaa benim için nema problema, nasılsa haftalıkta da aylıkta da yıllıkta da zirvede Queen.Bugün gelmesi planlanıyordu en son.
Biraz aylıklar soğusun hele![]()
Bizim de yüzümüz gülmesin miTebrik ederim. Sen asıl yıllıkları gör. @Bully ’de bir yerlerde zirvedeo kadar ağlayan adam yıllıkta gol atmış
![]()