Fav10 Ayın Trendleri | Aralık 2025

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,607
Puanı
1,060

Ayın En Çok Görüntülenen Konuları​

Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları​

1@Dosi - Fav10'dan Hepinize Mutlu Yıllar ❤️????? | 2026@Dosi18
2@The_Erinch - Dünyanın Son Harikası Olarak Nitelendirilen ; Sphere@The_Erinch16
3@Dosi - 2025 Kasım Ayının En Favori Üyeleri - 12.Adam & Gizmen@Dosi16
4@The_Erinch - 2026 Yılında Sinema Salonlarında Bizi Bekleyen Filmler@The_Erinch15
5@Gerekli24 - Birlikte Daha Güçlü: Etkisi Birbirini Artıran Gıda Takviyesi Kombinasyonları@Gerekli2415
6@cokiyitvci - Sahte Dostlar - 1 Ocak'ta Fav10'da Başlıyor! - Tanıtımı@cokiyitvci14
7@The_Erinch - Dünyanın En Tehlikeli 10 Yeri@The_Erinch13
8@The_Erinch - 2025 Yılında En Lerinizi Topluyoruz!@The_Erinch12
9@emreemreu - Fav10 Haftanın Üyeleri | 8 Aralık - 14 Aralık 2025@emreemreu12
10@STAR - FAV10 Apartmanı - Yeni Sezon Jenerik Yayımlandı! | M TV@STAR12
11@STAR - Fav10 Apartmanı - Yeni Bölüm | 5.Bölüm "Şimdi Bizim Oyunumuz Başlasın"@STAR12
12@Alemdar - Reyting Tahtı - 9. Bölüm 'Aliye'@Alemdar12
13@The_Erinch - İnsan Aklını Zorlayan 5 Yer@The_Erinch11
14@emreemreu - Fav10 Haftanın Üyeleri | 22 Aralık - 28 Aralık 2025@emreemreu10
15@The_Erinch - Dünyadan Dikkat Çeken Yılbaşı Ağaçları@The_Erinch10
16@STAR - Fav10 Apartmanı - Yeni Bölüm | 3.Bölüm " Zehirli Yemek "@STAR10
17@emreemreu - Fav10 Haftanın Trendleri | 22 Aralık - 28 Aralık 2025@emreemreu10
18@emreemreu - Fav10 Haftanın Üyeleri | 24 Kasım - 30 Kasım 2025@emreemreu10
19@serhatt - Sohbet & Muhabbet Konusu@serhatt9
20@emreemreu - Fav10 Haftanın Üyeleri | 1 Aralık - 7 Aralık 2025@emreemreu9

tebrikler @serhatt
konularin ile listeyi domine etmissin. Senden firsat bulup 3. veya 4. olarak yerimi almisim :A kutlama konun haftalikta karambole düsmüstu ama aylikta acik ara yapmis. Tam basligina yakisan bir basari olmus :A

@Gizmen ve @12.Adam sayesinde reaksiyonda kendimden sonra 2. sirada yer almisim 16 reaksiyon ile. sizin konudan iyi yararlandim :A

listeye girenleri tebrik ederim.
@Bully sende Görkem Sevindik sayesinde iyi ilerledin :A:A

tebrikler @serhatt
konularin ile listeyi domine etmissin. Senden firsat bulup 3. veya 4. olarak yerimi almisim :A kutlama konun haftalikta karambole düsmüstu ama aylikta acik ara yapmis. Tam basligina yakisan bir basari olmus :A

@Gizmen ve @12.Adam sayesinde reaksiyonda kendimden sonra 2. sirada yer almisim 16 reaksiyon ile. sizin konudan iyi yararlandim :A

Trendler'de gariban olan ben, Görkem Sevindik sayesinde iyi ilerledim aynen :A Mutluyum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
tebrikler @serhatt

Teşekkürler canım Queen, Queenliğini yaptı yine. Yılı kendime yakışır şekilde kapattım, bundan sonra buyursun gençler ben çekilirim. :A :Z

Tebrikler @The_Erinch bilgilendirici konuların ile listelere ateş gibi düşmüşsün bu gibi konularının devamını bekliyorum emeklerine sağlık :ok:

Jennifer Lopez Applause GIF by NBC World Of Dance
Well Done Applause GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

• Aynen
Reactions: xemrexxx
Birbirinden kaliteli konularım ve kendi şahsi konum ile zirveleri ele geçirmişim. Harika mıyım neyim ayol. :Z :Z

Reaksiyonda zirveyi ele geçiren @Dosi de ayrıca tebrik ediyorum. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Birbirinden kaliteli konularım ve kendi şahsi konum ile zirveleri ele geçirmişim. Harika mıyım neyim ayol. :Z :Z

Reaksiyonda zirveyi ele geçiren @Dosi de ayrıca tebrik ediyorum. :Z
Tebrik ederim. Sen asıl yıllıkları gör. @Bully ’de bir yerlerde zirvede :A o kadar ağlayan adam yıllıkta gol atmış :A