Yani başka türlü bir operasyon var ama düğmeye basmak için daha çok zaman var. Arkadaşlarımız ağırdan alıp göze batmama adına yavaş yavaş yapmayı planlıyor. Hedefin en başında sen varsın, ayağını denk al
@Bully ’de radarımızda
Yani başka türlü bir operasyon var ama düğmeye basmak için daha çok zaman var. Arkadaşlarımız ağırdan alıp göze batmama adına yavaş yavaş yapmayı planlıyor. Hedefin en başında sen varsın, ayağını denk al
Yani başka türlü bir operasyon var ama düğmeye basmak için daha çok zaman var. Arkadaşlarımız ağırdan alıp göze batmama adına yavaş yavaş yapmayı planlıyor. Hedefin en başında sen varsın, ayağını denk al@TenTen @Emre Ozansoy @serhatt @Alemdar
@Bully ’de radarımızda![]()
Ben karışmıyorum. Sadece izlemek ile meşgulüm. Tuzun kuruysa endişe etmene gerek yok
Ekibin buysa bunlar kendini vurur benceYani başka türlü bir operasyon var ama düğmeye basmak için daha çok zaman var. Arkadaşlarımız ağırdan alıp göze batmama adına yavaş yavaş yapmayı planlıyor. Hedefin en başında sen varsın, ayağını denk al@TenTen @Emre Ozansoy @serhatt @Alemdar
@Bully ’de radarımızda![]()
Ekibimde sağlık kontenjanından @Gerekli24 ’te varEkibin buysa bunlar kendini vurur bence![]()
Sonra bir bakmışsın senin cenazeni kaldırıyoruz. 😄Ekibin buysa bunlar kendini vurur bence![]()
Ben Laz ziya gibiyim ben cenazemi kaldırırsın ama sonra hikaye aynı tadı vermez ne kadar sürerse sürsünSonra bir bakmışsın senin cenazeni kaldırıyoruz. 😄
Bir de İsveç dünyanın en mutlu 4.ülkesi diyorlar bu nasıl kara/mutsuz plan😱Ekibimde sağlık kontenjanından @Gerekli24 ’te varo eksiği tamamlar ve daha bir kaç isim daha.
Yani sağlam bir ekibe sahibiz![]()
Bu senin deyimin ile “kara mutsuz” plan sizi kapsıyor, bizi değilBen Laz ziya gibiyim ben cenazemi kaldırırsın ama sonra hikaye aynı tadı vermez ne kadar sürerse sürsün
------
Bir de İsveç dünyanın en mutlu 4.ülkesi diyorlar bu nasıl kara/mutsuz plan😱![]()
Biz kim oluyorBu senin deyimin ile “kara mutsuz” plan sizi kapsıyor, bizi değilolayı yanlış algılamışsın
![]()
Türkiye’dekiler olarak dedim. Ülkeyi karıştırdın ya olayaBiz kim oluyor![]()
Ya yönetimde var olan "Laz Ziya" bensem? 😄Ben Laz ziya gibiyim ben cenazemi kaldırırsın ama sonra hikaye aynı tadı vermez ne kadar sürerse sürsün![]()
yönetimler geçici ben kalıcıyımYa yönetimde var olan "Laz Ziya" bensem? 😄
Çok eminsin. 😄 Aman neyse uzatmayacağım. 😁yönetimler geçici ben kalıcıyım![]()
Bence de gerekÇok eminsin. 😄 Aman neyse uzatmayacağım. 😁
Bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Bu forumdada her gidenin yeri doluyor.Bence de gerek14 yılda @Dosi nin konumunda bile dosi hariç 5 kişi gördüm , en tepede bile ortalama 2 -2,5 yılda bir değişiklik olmuş ; daha detaya Girmeye ya da sanal hayatı fazla önemsemeye gerek yok
mutlu seneler
![]()
Aaaaa senden sevgi , barış temalı cümleler okumak ben şok 😱 @Angelica da gökberki bırakırsa 2026 da kıyamet kopabilir tüm alametler tamamBu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Bu forumdada her gidenin yeri doluyor.
İnsan keyif almaya bakacak. Buradaki tartışmalar gereksiz tartışmalar. Bende şu 11 senede neleri gördüm neler. Sen daha fazlasını görmüşsündür. Eskiden diziler nedeni ilede çok büyük kavgalar olmuş.
Geriye kim kaldı? Çok az kişi. Buradaki tartışmaları kişileştirmemek gerekir. O an yaşandıysa yaşandı. Forumdan çıkış yaptığımız an forum yalan oluyor![]()
2025 bana çok iyi geldi. Zaten mantıklı düşünürdüm ama beni daha bir olgunlaştırdıAaaaa senden sevgi , barış temalı cümleler okumak ben şok 😱 @Angelica da gökberki bırakırsa 2026 da kıyamet kopabilir tüm alametler tamam![]()
Aaa ne düşündün?Daha farklı bir cümle yazacağını düşünmüştüm. İstediğim gibi olmadı.![]()
Beylikdüzü yolundayım. Bitince bu mesaja cevap vereceğim. 😄😁Aaa ne düşündün?
Ne arıyorsun oralarda?Beylikdüzü yolundayım. Bitince bu mesaja cevap vereceğim. 😄😁