Ünlü İsimlere Uyuşturucu Operasyonu Devam Ediyor!

Forumda operasyon ne zaman başlıyor (b)

@Angelica evden çıkmıyorum diyor bence üreten o ; @Bully de çok geziyor o da dağıtıcı gibi artık şebekenin kalanını çözmek senin işin:A:A
Yani başka türlü bir operasyon var ama düğmeye basmak için daha çok zaman var. Arkadaşlarımız ağırdan alıp göze batmama adına yavaş yavaş yapmayı planlıyor. Hedefin en başında sen varsın, ayağını denk al :A @TenTen @Emre Ozansoy @serhatt @Alemdar

@Bully ’de radarımızda :A

Yani başka türlü bir operasyon var ama düğmeye basmak için daha çok zaman var. Arkadaşlarımız ağırdan alıp göze batmama adına yavaş yavaş yapmayı planlıyor. Hedefin en başında sen varsın, ayağını denk al :A @TenTen @Emre Ozansoy @serhatt @Alemdar

@Bully ’de radarımızda :A
images

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Ben Laz ziya gibiyim ben cenazemi kaldırırsın ama sonra hikaye aynı tadı vermez ne kadar sürerse sürsün :A
------

Bir de İsveç dünyanın en mutlu 4.ülkesi diyorlar bu nasıl kara/mutsuz plan😱:A
Bu senin deyimin ile “kara mutsuz” plan sizi kapsıyor, bizi değil :A olayı yanlış algılamışsın :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Çok eminsin. 😄 Aman neyse uzatmayacağım. 😁
Bence de gerek :X 14 yılda @Dosi nin konumunda bile dosi hariç 5 kişi gördüm , en tepede bile ortalama 2 -2,5 yılda bir değişiklik olmuş ; daha detaya Girmeye ya da sanal hayatı fazla önemsemeye gerek yok :X mutlu seneler :X

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen
Bence de gerek :X 14 yılda @Dosi nin konumunda bile dosi hariç 5 kişi gördüm , en tepede bile ortalama 2 -2,5 yılda bir değişiklik olmuş ; daha detaya Girmeye ya da sanal hayatı fazla önemsemeye gerek yok :X mutlu seneler :X
Bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Bu forumdada her gidenin yeri doluyor.
İnsan keyif almaya bakacak. Buradaki tartışmalar gereksiz tartışmalar. Bende şu 11 senede neleri gördüm neler. Sen daha fazlasını görmüşsündür. Eskiden diziler nedeni ilede çok büyük kavgalar olmuş.
Geriye kim kaldı? Çok az kişi. Buradaki tartışmaları kişileştirmemek gerekir. O an yaşandıysa yaşandı. Forumdan çıkış yaptığımız an forum yalan oluyor :A

• Harika
Reactions: xemrexxx
Bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Bu forumdada her gidenin yeri doluyor.
İnsan keyif almaya bakacak. Buradaki tartışmalar gereksiz tartışmalar. Bende şu 11 senede neleri gördüm neler. Sen daha fazlasını görmüşsündür. Eskiden diziler nedeni ilede çok büyük kavgalar olmuş.
Geriye kim kaldı? Çok az kişi. Buradaki tartışmaları kişileştirmemek gerekir. O an yaşandıysa yaşandı. Forumdan çıkış yaptığımız an forum yalan oluyor :A
Aaaaa senden sevgi , barış temalı cümleler okumak ben şok 😱 @Angelica da gökberki bırakırsa 2026 da kıyamet kopabilir tüm alametler tamam :A

• Güldürdün
Aaaaa senden sevgi , barış temalı cümleler okumak ben şok 😱 @Angelica da gökberki bırakırsa 2026 da kıyamet kopabilir tüm alametler tamam :A
2025 bana çok iyi geldi. Zaten mantıklı düşünürdüm ama beni daha bir olgunlaştırdı :A özellikte yazdan bu yana :A
Yaşadığımız şeylerden ders alıp edindiğimiz tecrübeleri iyi yönde kullanırsak hayat daha katlanılabilir hal alıyor :A

Senide biraz değişmiş olarak gördüm. Olumlu yönde :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: TenTen and xemrexxx