Bu da Adana dan çıkardı ancak
Bu da Adana dan çıkardı ancak
Olabilir çünkü şu an dinçim o kadar ev temizliği yemek vs olmasına rağmenParantez reis doğruları söyler![]()
Tam uyumamana, ev temizliği, yemek vs olmasına rağmen dinçmişsin maşallah bu ne enerjiOlabilir çünkü şu an dinçim o kadar ev temizliği yemek vs olmasına rağmen![]()
Çok fazla yorgun olmakta geç uyumama sebep olur. Dün gece gibi.Tam uyumamana, ev temizliği, yemek vs olmasına rağmen dinçmişsin maşallah bu ne enerji![]()
Olabilir çünkü şu an dinçim o kadar ev temizliği yemek vs olmasına rağmen![]()
Tam uyumamana, ev temizliği, yemek vs olmasına rağmen dinçmişsin maşallah bu ne enerji![]()
Redbull kanatlandırır.Çok fazla yorgun olmakta geç uyumama sebep olur. Dün gece gibi.
Enerjiyi herhalde yarına iş bırakmadığım için kaptımmental olarak rahatlama diyoruz biz buna. 6 saatlik uyku beni normal rutinime çevirir
![]()
Enerjinin getirdiği sonuçlar bunlarBildirimlerden başım döndü![]()
Birazdan kendime vakit ayırmaya çekilirimEnerjinin getirdiği sonuçlar bunlarBile bile lades, durumu kabulleneceksin
![]()
İyi olur ben de rahat rahat Veliaht izlerimBirazdan kendime vakit ayırmaya çekilirim![]()
Fragmana baktım karışık geldi yarısında kapadımİyi olur ben de rahat rahat Veliaht izlerim![]()
Dizi açıldı amaFragmana baktım karışık geldi yarısında kapadım![]()
Bildirimlerden başım döndü![]()
Enerjinin getirdiği sonuçlar bunlarBile bile lades, durumu kabulleneceksin
![]()
Birazdan kendime vakit ayırmaya çekilirim![]()
İyi olur ben de rahat rahat Veliaht izlerim![]()
Fragmana baktım karışık geldi yarısında kapadım![]()
Dizi açıldı ama
Ben bu bölüm fragmanlarına pek bakmadım sürpriz olacak bana![]()