Alfabetik Sohbet Edelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lowe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var durmamiz gerek bence üzerinde :A

Canlılık için başka bir konuya geçmeye ne dersiniz ?

Çenebazlık yarışından dolayı heryerde görmen mümkün :A

Eh biraz etrafına bakarsan 3-4 dakika arayla aynı isimlerin aynı forum oyununa dadanmasını görmek mümkün :A

Fikriyatını anladım önceki dediğim cümle sonrası dediğinden bağlantı kuramamıştım.

Herkes her şeyin farkında, kimi boşverip önüne bakar, kimi hırs yapıp farklı davranır

İstesekte istemesekte bazı gerçekleri kabul etmek gerekir.

Jetonu geç düşenler düşünsün
İkinizin de harfleri yanlış :)

Buradan devam ediyorum;

Israrla anlamamak en tuhafı değil midir zaten?
hayır sen e ile başlamıştın, ben h yazmıştım doğru yazmıştım ama sonra benim mesaj sonrası gidip öncesi olan mesajı edit yapmışsın. Kural dışı olan seninkiydi :)

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Jetonu geç düşenler düşünsün

hayır sen e ile başlamıştın, ben h yazmıştım doğru yazmıştım ama sonra benim mesaj sonrası gidip öncesi olan mesajı edit yapmışsın. Kural dışı olan seninkiydi :)
Kolayca çözüldü sorun :)

@Dosi Benim mesajım seninkinden önceydi. Neden siliniyor? İyi ki bu mesajıma alıntı olarak eklemişim de kanıtım oldu.
Sürekli yönetimin açığını bulmaya çalışıyorsun ve her seferinde sana izzah etmeye çalışıyoruz. Demek böyle insanları yanlış yönlendirmiş oluyorsun. Yetkimiz var, neyi yazdığını görüyoruz.
Bi de üstüne iyiki deyip bize laf atmaya çalışmışsın. Güya keyfi sildik.
O zaman yine kanıt ile geleyim

IMG_6326.jpeg
IMG_6327.jpeg

Tüm yönetici arkadaşlarımız önceki mesajını görebiliyor. @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Alemdar @TenTen
Dünkü mevzu gibi olmuş. Gece gece uğraştığımız şeylere bak

Sürekli yönetimin açığını bulmaya çalışıyorsun ve her seferinde sana izzah etmeye çalışıyoruz. Demek böyle insanları yanlış yönlendirmiş oluyorsun. Yetkimiz var, neyi yazdığını görüyoruz.
Bi de üstüne iyiki deyip bize laf atmaya çalışmışsın.
O zaman yine kanıt ile geleyim

Ekli dosyayı görüntüle 138400Ekli dosyayı görüntüle 138401

Tüm yönetici arkadaşlarımız önceki mesajını görebiliyor. @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Alemdar @TenTen
Dünkü mevzu gibi olmuş. Gece gece uğraştığımız şeylere bak
Ben yanlışlıkla E ile başladığımı farkettiğimde hemen H ile editledim. O anda sayfayı yenilemediğim için senin mesajını görmedim. Evet haklısın. Teşekkür ederim.

Ben yanlışlıkla E ile başladığımı farkettiğimde hemen H ile editledim. O anda sayfayı yenilemediğim için senin mesajını görmedim. Evet haklısın. Teşekkür ederim.
Kanıtlarla geldiğimde ikna etmeye çalışıyoruz. Silerken gayet güzel bir şekilde izzah ettim sana ve bildirimde /Dosi olarak belirttim. Sen bunun üstüne ima etmeye devam ettin. Şimdi çok daha iyi anlıyorum bazı olayları.
Teşekkürler yeniden böyle bir şey yapman. Artık yorum yapmayacağım bu konu hakkında. Yeterince açıklama yapınca insanlarda ters tepiyor

Kanıtlarla geldiğimde ikna etmeye çalışıyoruz. Silerken gayet güzel bir şekilde izzah ettim sana ve bildirimde /Dosi olarak belirttim. Sen bunun üstüne ima etmeye devam ettin. Şimdi çok daha iyi anlıyorum bazı olayları.
Teşekkürler yeniden böyle bir şey yapman. Artık yorum yapmayacağım bu konu hakkında. Yeterince açıklama yapınca insanlarda ters tepiyor
Senin silme gerekçenin bildirimini de okumamıştım ama inanmayacaksın, o yüzden oyun konusunu daha fazla işgal etmeyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...