RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Total reyting de lazımYok ya baya bir zehirlenme var umarım kurtulur. 😅
Total reyting de lazımYok ya baya bir zehirlenme var umarım kurtulur. 😅
Yani @Royal_Highness ile sana aşk yazmamı mi istiyorsun.Total reyting de lazım![]()
bu tipik benim çocuklar duymasını yazdığım zaman forumda beşik kertmesi yazmam gibi Melteme beşik kertmesi gelmişti @STARYani @Royal_Highness ile sana aşk yazmamı mi istiyorsun.
Madem totale oynuyorum.
Sen Royal i çok seviyormussun ama Royal’in memleketten gelen beşik kertmesi ile evlenmesi gerekiyormuş yoksa töre onu öldürecekmiş 😅🤣🤣
Aşiret paket dizi oldu. Öyle birşey kastetmedim ben. NeyseYani @Royal_Highness ile sana aşk yazmamı mi istiyorsun.
Madem totale oynuyorum.
Sen Royal i çok seviyormussun ama Royal’in memleketten gelen beşik kertmesi ile evlenmesi gerekiyormuş yoksa töre onu öldürecekmiş 😅🤣🤣
Şaka yaptım ya zaten her yer aşiret dizisi kaynıyor ben AB kitlesine hitap etmekten memnunum ama diziye bir aşk hikayesi girecek 😉Aşiret paket dizi oldu. Öyle birşey kastetmedim ben. Neyse![]()
guzel olmuşHenüz planlamadım ama bir süre daha devam edeceğiz inşallah. Sezonu güzel ve tadında işlemek isterim.
------
40 bölüm çok fazla ya o kadar sürmez 😅
Merakla bekliyoruz.FAV10 APARTMANI
4.BÖLÜM FRAGMANI | YENİ BÖLÜM CUMARTESİ 20.00
Zeyno zehirli yemeğin etkisini geçirmek için panzehiri suya koyarak verir ancak kurtarabilecek midir?
Gerekli24 artık dayanamaz ve gizemli kişinin evini basar. Kıyafetinden tuttuğu gibi aşağı getirir ve herkese her şeyi anlatır. Peki artık neler olacaktır.
Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde
@The_Erinch @Angelica @Dosi @Bully @emreemreu @RüzgarGülü @Royal_Highness @Doğan @Damien Duff @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @serhatt @bazinga @HollyDemon ☾☆ @Alemdar @Aserat @cokiyitvci @Zeyno @Mr.At @Yakamoz-Asi
Teşekkürler beğenerek okumana sevindim hem heyecan hem komedi ile güzel bir anlatım yapmaya çalışıyorum 😊
Teşekkür ederim @Zeyno Panzehiri gizemli kişi sana söylemiş de hazırlamıştım umarım kurtarmışsındır. 😊Emeğine sağlık @STAR bakalım bu panzehir kimin elindeymiş![]()
Evet bu bölüm baya heyecan aksiyon tavan bakalım neler gelecek başına 😉@Gerekli24 bence bu bölüm ölecek yada başına birşey gelecek. Tek başına ev basmaya gitmiş.
Teşekkür ederim abla 😊