M TV Fav10 Apartmanı - Yeni Bölüm | 3.Bölüm " Zehirli Yemek "

Yani @Royal_Highness ile sana aşk yazmamı mi istiyorsun.
Madem totale oynuyorum.
Sen Royal i çok seviyormussun ama Royal’in memleketten gelen beşik kertmesi ile evlenmesi gerekiyormuş yoksa töre onu öldürecekmiş 😅🤣🤣
bu tipik benim çocuklar duymasını yazdığım zaman forumda beşik kertmesi yazmam gibi Melteme beşik kertmesi gelmişti @STAR

Yani @Royal_Highness ile sana aşk yazmamı mi istiyorsun.
Madem totale oynuyorum.
Sen Royal i çok seviyormussun ama Royal’in memleketten gelen beşik kertmesi ile evlenmesi gerekiyormuş yoksa töre onu öldürecekmiş 😅🤣🤣
Aşiret paket dizi oldu. Öyle birşey kastetmedim ben. Neyse:D

• Güldürdün
Reactions: STAR
FAV10 APARTMANI
4.BÖLÜM FRAGMANI | YENİ BÖLÜM CUMARTESİ 20.00

Zeyno
zehirli yemeğin etkisini geçirmek için panzehiri suya koyarak verir ancak kurtarabilecek midir?

Gerekli24 artık dayanamaz ve gizemli kişinin evini basar. Kıyafetinden tuttuğu gibi aşağı getirir ve herkese her şeyi anlatır. Peki artık neler olacaktır.

Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde

@The_Erinch @Angelica @Dosi @Bully @emreemreu @RüzgarGülü @Royal_Highness @Doğan @Damien Duff @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @serhatt @bazinga @HollyDemon ☾☆ @Alemdar @Aserat @cokiyitvci @Zeyno @Mr.At @Yakamoz-Asi

FAV10 APARTMANI
4.BÖLÜM FRAGMANI | YENİ BÖLÜM CUMARTESİ 20.00

Zeyno
zehirli yemeğin etkisini geçirmek için panzehiri suya koyarak verir ancak kurtarabilecek midir?

Gerekli24 artık dayanamaz ve gizemli kişinin evini basar. Kıyafetinden tuttuğu gibi aşağı getirir ve herkese her şeyi anlatır. Peki artık neler olacaktır.

Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde

@The_Erinch @Angelica @Dosi @Bully @emreemreu @RüzgarGülü @Royal_Highness @Doğan @Damien Duff @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @serhatt @bazinga @HollyDemon ☾☆ @Alemdar @Aserat @cokiyitvci @Zeyno @Mr.At @Yakamoz-Asi
Merakla bekliyoruz.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü