Sohbet & Muhabbet Konusu

aralıkta yoğun işler :X haftada 2 gün ofise gitmiyorum o günler girerim foruma yeterli şimdilik :X zatenç ok bişi değişmemiş :A
Foruma bir geldin mi çıkması zor olur :A
Bugünlerde pek duramıyorum ama her baktığımda burdasın :A tabi böylesi iyi. Bir üye bir üyedir :A
------

Daldan dala konuyor ve bu da kafa karıştırıcı olabiliyor haklısın. :A
Üstüne extra bir şeyler yapınca beynimiz error veriyor :A

Foruma bir geldin mi çıkması zor olur :A
Bugünlerde pek duramıyorum ama her baktığımda burdasın :A tabi böylesi iyi. Bir üye bir üyedir :A
------

Üstüne extra bir şeyler yapınca beynimiz error veriyor :A
telefonda açık sürekli twitter ve forum, ama bişi yazdığım yok :X

• İlginç
Reactions: Dosi
hmmm,, oncelikle gule gule kullan :) .

isim isi icin dogru adres degilim de, yine de deniyeyim.
< >
1- edili büdülü ,
veya vidyo da ^sarki da gecen kisim olabilir ;
2- oh solo mio^ (temizlik yaparken mirildanirsin) :)
(b) ,

latife bir yana , avatarla ozdeslesmis cifti onure etme adina > edili budulu ilk aklima gelen oldu.

:bilmem:

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

@RüzgarGülü diyorum sana hep.. Az iç, cebinde durmuyor diye 🤣🤣🤣🤣🤣

Hepsini frank zengini ödedi 🤪🤪

@Yakamoz-Asi @Mr.At

Erinç abi Rosé ṣaraplarını götürdü biz gördük @RüzgarGülü ile :A

Son düzenleme:
Benim kaç sene oldu hatırlamıyorum. :A

Kaça patladığını hiç sorma. :A
------

Aaaa 0 tel almak daha mı mantıklı? 😱
Tamire yollarsan tamir olup olmayacağı garanti değil ama bakma parası ödüyorsun. Tamir edilecek kısmıda ödediğinde ne kadar çalışacağının garantisi olmadığı için yeni telefon en mantıklısı :A yeni telefonun yarısından fazlasının fiyatı oluyor genelde.
Yeni telefonlar en azından belli bir sene garantisi oluyor.

• Okudum
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Tamire yollarsan tamir olup olmayacağı garanti değil ama bakma parası ödüyorsun. Tamir edilecek kısmıda ödediğinde ne kadar çalışacağının garantisi olmadığı için yeni telefon en mantıklısı :A yeni telefonun yarısından fazlasının fiyatı oluyor genelde.
Bakma parası ne gı ? :A

• Güldürdün
Güzel iş valla. :A

• Güldürdün
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Adamlar ona bakarken vakit harcıyor. Neresi tamir edilecek hangi parça ayarlanacak veya bu telefon yapılamaz diyor. O ayırdıkları vakit için para alıyorlar :A (öyle hemen orda cevabını vermiyor. Telefonunu alıyor sonra diyorlar neler yapılacak veya yapılmayacağını)
Aaa saçma bir sistem, bizimkisi anlık söyler. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Adamlar ona bakarken vakit harcıyor. Neresi tamir edilecek hangi parça ayarlanacak veya bu telefon yapılamaz diyor. O ayırdıkları vakit için para alıyorlar :A (öyle hemen orda cevabını vermiyor. Telefonunu alıyor sonra diyorlar neler yapılacak veya yapılmayacağını)
Allah aşkına ne kadar tutuyor ? Tahmini olarak söyle :A

• Güldürdün
Aaa saçma bir sistem, bizimkisi anlık söyler. :A
Geçen sene bulaşık makinesinin arka borusu sökülmüştü bir arkadaşımın. Tamir parası 2500 dedi. Sonradan be kadar kullanılır garantisi verilmedi. Makine çok yeni değildi zaten. Neyse sonra arkadaşımda gitti 4000 civarı aldı kendine yeni bir tane :A

• İlginç
Reactions: serhatt