Netflix’ten Dev Hamle

paramountun sahibi larry ellison ve oğlu olmuştu en son şimdi warnerı da alabilir :X
hem trump hem AIPAC (abd deki israil lobisi) adamın arkasında ; oyun böyök yiğen kısaca :X kendimi @The_Erinch gibi yaşlı hissettim bu komployla:A:A
olm beni rahat bırak... kart horoz 33 olmuşun zaten :F:F:F:F

Netflixten mail geldi bugün. Satıṣ iṣlemi sürüyor ama emin adımlarla ilerliyoruz demiṣler.

Bence kötü bir hamle olmuş. HBO rakibi değil miydi ? Netflix tekelleşmeye doğru gidiyor ve bu platformun gardını düşürmez umarım.

Akıkllarda tek soru Hbo platformları kapanıp netflix çatısı altında toplanır mı?

Rekabet Kurulu bu işi bozmalı. Sinemanın sonu olur bu.

Gereksiz bir hamle.

Tekelleşme hamlesi ama birde şöyle düşünmek gerek. Bir sürü platform olması da hepsine ayrı ayrı abonelik gerektiriyor. Çok ciddi çelişkiler var.

Evet Paramount teklifi yükseltmiş.
Bu duruma Elon Musk'ın yorumu;

Yani diyor ki "ortalık karışacak, popcorn'umuzu aldık bekliyoruz"

Disney vs Netflix'e evrilmek üzere koca sinema ve televizyon endüstrisi. Netflix'in sinemaların geleceğini umursayan bir şirket olduğunu düşünmüyorum. Kendi gelirlerini yükseltmek derdindeler ve bu satın alım sinemalar açısından oldukça kötü olur gibi duruyor.

Warner Bros epey kötü yönetiliyor son yıllarda. HBO gibi dev marka bile yerini Apple TV+'a kaptırmaya başladı kaliteli yapımlar konusunda. Bu satın alım HBO'nun da marka değeri için epey olumsuz olur. Rekabet kurulu bozar umarım bu işi.

olm beni rahat bırak... kart horoz 33 olmuşun zaten :F:F:F:F

Dört harfli bir kelime var ya @xemrexxx o daha uygun sen ne dersin ? :A

Konu Gökberk ile helkeleri olunca Kayseri den Fizan'a kadar görebilme özelliği var benim @Angelica mın :A

paramount skydance sağlam geliyor. trumpun damadı işe el atmış.

Netflixten mail geldi bugün. Satıṣ iṣlemi sürüyor ama emin adımlarla ilerliyoruz demiṣler.

Sene sonuna 15 gün bile kalmadı zaten bugün uyanamadın galiba :A :F
108 > 82 değil mi ; reddetmeleri garip geldi ; successionda böyle izlememiştik :F:F

108 > 82 değil mi ; reddetmeleri garip geldi ; successionda böyle izlememiştik :F:F

Acaba neden :)

1766002483654.png

Netflixin arka bahçede neler vaad ettiğini merak ediyorum WB ye..
Bu kadar karşı çıkan varken,Trumpın bile bizzat bakacağım dediği bu anlaşma sonucunda kullanıcıları neler bekliyor acaba..