Başakşehir 1-1 Fenerbahçe | 2025-26 Trendyol Süper Lig 15. Hafta

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,832
Puanı
1,060
1765007600.9178.jpeg

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta maçında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

20.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Hakem: Adnan Deniz Kayatepe
VAR: Alper Çetin
Yayın: beIN Sports 1

Fener'in kadroyu beğenmedim. Fred ve Duran'ın eklenmesi onlar adına pozitif konu. İsmail ve Alvarez çok tutucu kalıyor. En Nesyri de 9 da hayalet kalıyordu. Ancak ortada İsmail'in mi kesilmesi gerekiyordu emin değilim. Çizgilerle de acayip oynamış. Levent-Yiğit Efe tarafı da ayrı soru işareti.

Semedo sakatlanarak oyundan çıktı. Bizim Singo, Lemina ve Jakobs’a benziyor. İyi oyuncular ama kronikler.

Kerem oyunda.

Duran’da topçu kumaşı var da fiziksel ve mental olarak kendini toplar mı bilmiyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Fenerbahçe, Skriniar’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Forvetsiz bu kadar oluyor. En-Nesyri yerine düzgün bir eleman olsa karşı karşıya olan pozisyonu atıp maçı bitirmişti.

Genel olarak da takım pek ümit vermiyor. Bu sene de olmayacak maalesef.

FB'nin hoca sorunu var ama golcü sorunu daha büyük olabilir orasını tam kestiremiyorum. Bu ülkeye çok yabancı hoca geldi hepsinin doğru yanlış bir planı vardı bu herifin takımı hiç bir şeyi doğru yapamıyor.

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
FB'nin hoca sorunu var ama golcü sorunu daha büyük olabilir orasını tam kestiremiyorum. Bu ülkeye çok yabancı hoca geldi hepsinin doğru yanlış bir planı vardı bu herifin takımı hiç bir şeyi doğru yapamıyor.
Her ikiside sorun. Morinyo gitti takim düzelir diye beklerken sonuç bu oldu. Her hafta farklı kadroyla girmenin de kötü yanlari var. Takım içinde uyum sıfır. Kondisyon düşük. Hoca pasif. Golcü gol atamıyor tabi golcü dememek gerek. Lig kötü.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Her ikiside sorun. Morinyo gitti takim düzelir diye beklerken sonuç bu oldu. Her hafta farklı kadroyla girmenin de kötü yanlari var. Takım içinde uyum sıfır. Kondisyon düşük. Hoca pasif. Golcü gol atamıyor tabi golcü dememek gerek. Lig kötü.
Osterwolde cezalı birde Brann deplasmanı var -8 derece de maç oynayacaklar @RüzgarGülü

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü