Yalnız oylamada hata mı var? Takas sen Modele attın değil mi? O zaman 6 olması lazım Modelin
Duymak istemiyorum
Modelin üstüne ben ses tanımam .Hadiseye ses bakımından bin basar ondan ve değmesin ellerimiz en beğendiğim şarkılardan .Takas Hadiseye attığına inanamadımSen niye takas'ın attığına atıyorsun ki ?
Modelin üstüne ben ses tanımam .Hadiseye ses bakımından bin basar ondan ve değmesin ellerimiz en beğendiğim şarkılardan .Takas Hadiseye attığına inanamadım
Bizde hadiseye sesindenmi oy atıyoz Klip güzel sadece
Bizde hadiseye sesindenmi oy atıyoz Klip güzel sadece
avatarına justin bieber koyuyorsan seni ciddiye almıyorum hacıHadise güzelde değil
Alakası yok .Arkasında çıplak 5 adam olduğunda gösterisi çok mu iyi oluyor sanıyorsunbakım şimdi oy atarken sadece sese bakmayın gösteride önemlidir hadise'nin sesi iğrenç olsa dahi gösteriyle kurtarıyor değil mi
Avatarımdaki Justin değil .Yabancı bir filmden oyuncu kadrosu
avatarına justin bieber koyuyorsan seni ciddiye almıyorum hacı
ohaa arkasında 5 tane çıplak adam mı vardı ben direk hadiseye bakıyorum sen niye oralara bakıyonAlakası yok .Arkasında çıplak 5 adam olduğunda gösterisi çok mu iyi oluyor sanıyorsun
eskiden vardı yaAvatarımdaki Justin değil .Yabancı bir filmden oyuncu kadrosu
bakım şimdi oy atarken sadece sese bakmayın gösteride önemlidir hadise'nin sesi iğrenç olsa dahi gösteriyle kurtarıyor değil mi
Ne alaka .Hadisenin bacağından tutarken kim tuttuğuna bakmıyorsan sen toplumca azgın teke hastalığına yakalanmışın
ohaa arkasında 5 tane çıplak adam mı vardı ben direk hadiseye bakıyorum sen niye oralara bakıyon
eskiden vardı ya
sesi takan yok bu ülkede sesi güzel olsa tipi böyle olsa
Aynen hadise'nin sesi beş para etmez ama şovu iyi o yüzden tutuluyor şarkıları
Yok hacı gösteriside güzel değil mini eteklerle çıkarsa sahneye herkes güzel der .Güzelde değil bana göre
Aynen hadise'nin sesi beş para etmez ama şovu iyi o yüzden tutuluyor şarkıları