Şule'yi koy da gerçekten bayram etsin şu an gözler kanadı 😂😂
Şule'yi koy da gerçekten bayram etsin şu an gözler kanadı 😂😂
o Otobüse bomba koyan kişi ile birde cevher olsa mezarlığı tümden patlatırdı Hüsnünün kızı orda diye @Emre OzansoyBu hafta reytingler daha da düşer, dedi dersin.@Alemdar
@Bully o bölümde cevherde olsa Ezra elavi cenaze töreninde bomba patlattı imam bile havaya uçtu Cevher olsa herkes uçardı @Bully @Alemdar727. Bölüm Ön İzleme
Senin o pis ŞulMel'in yok diye mi ? Hadi oradan. TOTAL yüksek gelicek şimdi hele bir Ali'li ön izleme gelsin 😂😂Bu hafta reytingler daha da düşer, dedi dersin.@Alemdar
SelMes'in devri bitti, izleyici çekmiyor izleyici uzaklaştırıyor.Senin o pis ŞulMel'in yok diye mi ? Hadi oradan. TOTAL yüksek gelicek şimdi hele bir Ali'li ön izleme gelsin 😂😂
SelMes'den bananesiiii 😂😂 Bana Ali Akdoğan lazım abi dizinin ekibinin lalesi, tadı tuzu o. Sahnesi yoksa çıksın Bahadır abisi Yeraltı'na alsın 😂SelMes'in devri bitti, izleyici çekmiyor izleyici uzaklaştırıyor.![]()
SelMes'den bananesiiii 😂😂 Bana Ali Akdoğan lazım abi dizinin ekibinin lalesi, tadı tuzu o. Sahnesi yoksa çıksın Bahadır abisi Yeraltı'na alsın 😂
Uğur Pektaş haberini gördüm, diğerinden haberim yoktu.
Şimdi bişey yazardım da burada yazılmaz @12.Adam @cokiyitvciUğur Pektaş haberini gördüm, diğerinden haberim yoktu.