Yanlış ön izlemeyi koydun @Royal_Highness ilk başta Netflix i gördüm726. Bölüm Ön İzleme
Ulan bunlar yatsın kalksın Alp Korkmaz'a dua etsinler, o olmasa bir sahne izler miyim acaba ! Çoban ailesi fetişi var yazarın resmen gına geldiSelda Bağcan bu ülkeye gelmiş en güzel şeylerden biri ya. Her bir eseri bu kadar güzel olmaz.
Şey... ŞulMel için de izliyorum ben.Ulan bunlar yatsın kalksın Alp Korkmaz'a dua etsinler, o olmasa bir sahne izler miyim acaba ! Çoban ailesi fetişi var yazarın resmen gına geldi
Dayı ALLAH AŞKINA ! sen de yordun beni 😂Şey... ŞulMel için de izliyorum ben.![]()
İsrail istihbaratından kovulan adam var Eşini İsrail Filistin savaşında ölen eşi Onu öldüren Filistinlilere bombalı saldırı yapıyor mezarlıkta böyle konuyu seversiniz@AlemdarUlan bunlar yatsın kalksın Alp Korkmaz'a dua etsinler, o olmasa bir sahne izler miyim acaba ! Çoban ailesi fetişi var yazarın resmen gına geldi
İsrailli ajan kızını bombalı minibüse sokması bombanın kumandası on da olmasıŞey... ŞulMel için de izliyorum ben.![]()
Koca oğlan mı yoksa Ali mi desen koca oğlan derim.Dayı ALLAH AŞKINA ! sen de yordun beni 😂
Hadi canım ? Alp Korkmaz'ı harcadın mı ???Koca oğlan mı yoksa Ali mi desen koca oğlan derim.![]()
Tolga Kandemir.Hadi canım ? Alp Korkmaz'ı harcadın mı ???
Cevher olsa Mezarlııkta patlayan bombayı tüm mezarlığa düzenek yapardıHadi canım ? Alp Korkmaz'ı harcadın mı ???