Bu güzel Fragman sonrası oranları görünce modumuz budurFragman ateş ediyor
10. Bölüm fragmanı
Çok hoş roman havası. Tuttum.Bu güzel Fragman sonrası oranları görünce modumuz budur
Bölümde roman havasına doydukÇok hoş roman havası. Tuttum.![]()
Aynen, ilk duyunca ne alaka dedim ama sonunu iyi bağladılar.Bölümde roman havasına doydukbayramın tipide uygun
![]()
baslangici izleyemedim yine ama en fazla yarim saat olabilir.Noluyoruz dedim. Enteresan ve gizemli bir sahneyle başladı bölüm![]()
Başlangıç sahnesinin gizemi çabuk çözüldü, anlarsınbaslangici izleyemedim yine ama en fazla yarim saat olabilir.
Güller ve Günahlar son sahneler kaldi izleyecegim, Teskilat belki bi 15-20 dakika kaldi izlemedigim, bu dizininde basi. Nedense böyle oldu bu sefer. Bu bitsin sonra birinden birini tamamlarim![]()
dizi cok izliyorsun deyip beni nazar ettinizBaşlangıç sahnesinin gizemi çabuk çözüldü, anlarsın
Maşallah 2 diziyi bitirememişsin, birinin de başlarını kaçırmışsın
Tamamlarsın aynen nasılsa geceler senin![]()
İşte çok dizi izlersen böyle durumlara düşersindizi cok izliyorsun deyip beni nazar ettiniz![]()
Ne görkemli bir kız isteme merasimiİşte çok dizi izlersen böyle durumlara düşersinÜzüldüm senin adına
![]()
Bayram güldürdü, havalar sıcak ve kurak diyorNe görkemli bir kız isteme merasimi
Sarı dayının dişide Çapa’nın düğünü için bir kenara atıldı bakalım![]()
Bu programda zaten olan bir isim miydi yoksa konuk oyuncu mu oldu?Bayram güldürdü, havalar sıcak ve kurak diyorKendisi ÇGHB 2’de rakip dizisi Uzak Şehir için yapılan skeçte oynamış
Zaten olan bir isim, ben de yeni öğrendim sayılırBu programda zaten olan bir isim miydi yoksa konuk oyuncu mu oldu?
Bir gün bakarım bu skeçe. Denk gelmiştim ama tıklamadım hiç![]()
Neyseki başlangıcı izlememişim. Daha heyecanlı oldu izlerkenNoluyoruz dedim. Enteresan ve gizemli bir sahneyle başladı bölüm![]()