24 Ekim 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Görebileceği maksimum bölümü yazdım. 😅 Ama o zaman Taşacak Bu Denizin hangi gün olacağı belli değildi. 😂😂
Bu Deniz taştı taştı, Uzak Şehir'in ilk bölümleri de ağırdı ama bu akıp gidiyor resmen dediğim gibi birbirileriyle yatma sahnesi olmadığın için 15+ alamicak ama bu reytingler de çok iyi

Bu Deniz taştı taştı, Uzak Şehir'in ilk bölümleri de ağırdı ama bu akıp gidiyor resmen dediğim gibi birbirileriyle yatma sahnesi olmadığın için 15+ alamicak ama bu reytingler de çok iyi
15+ geçer mi diye iddiaya girelim hadi. Sen anladığım kadarıyla geçmez tarafındasın. 😂😅

15+ geçer mi diye iddiaya girelim hadi. Sen anladığım kadarıyla geçmez tarafındasın. 😂😅
1001419604.jpg

Kazanan, kaybedene ne alıyor? 😅

Ona ne şüphe 😂

kaybeden benim seccegim avatari 1 ay tasisin :A ( arastirip en nefret ettiginiz bir seyleri önünüze sererim )
saka bir yanada bu forumda en yaygin iddia avatar tasima. Siz birbirinize avatar secersiniz
TenTen'e 1 sene avatarindaki kadinin fotosunu eklememek en büyük ceza, Alemdar'a hangi diziden nefret ediyorsa onu ayarlayin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
kaybeden benim seccegim avatari 1 ay tasisin :A ( arastirip en nefret ettiginiz bir seyleri önünüze sererim )
saka bir yanada bu forumda en yaygin iddia avatar tasima. Siz birbirinize avatar secersiniz
TenTen'e 1 sene avatarindaki kadinin fotosunu eklememek en büyük ceza, Alemdar'a hangi diziden nefret ediyorsa onu ayarlayin :A
1 sene çok ula ne ettun

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bana uyar. 😅😂

Sana 1 ay, ona 1 sene :A bak kendisi uygun görmüş. O kadar güveniyor kendisine.
Yok bunlar sadece öneri, siz kendiniz karar verin kaybedenin ne yapacağı hakkında
O 1 sene tamam dediyse bende maalesef 1 sene tamam diyemem 1 ay olur 😂

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Alemdar