ATV Aşk ve Gözyaşı - Dizi Yorumları

Bu dizi 13'e tamamlanıp biter gibi.
malesef gecmiste kimi benzer orneklerin de oldugu gibi -
bu dizinin de uzun soluklu bir omru olmaz gibi . istisnalar disinda .

reytinglerden bagimsiz ;
projenin kalitesi, etkileyici oyunculuklar ve genel hikayesinin derinligi baglaminda 5 bolumdur izledigim dunya dan keyif aldigimi belirtebilirim .ozellikle 4 ve 5.bolum bu yonden peak dir benim izlenimim de .

@serhatt 'a da bu dizi basladigi donem bir yorum da bahsettigim gibi -
bu dizi digital'e uygun bir hava da . tv de gittigi yere kadar izlerim.demistim.

tum bunlar goreceli elbette . temennim devam etmesi .

• Beğendim
Reactions: serhatt
malesef gecmiste kimi benzer orneklerin de oldugu gibi -
bu dizinin de uzun soluklu bir omru olmaz gibi . istisnalar disinda .

reytinglerden bagimsiz ;
projenin kalitesi, etkileyici oyunculuklar ve genel hikayesinin derinligi baglaminda 5 bolumdur izledigim dunya dan keyif aldigimi belirtebilirim .ozellikle 4 ve 5.bolum bu yonden peak dir benim izlenimim de .

@serhatt 'a da bu dizi basladigi donem bir yorum da bahsettigim gibi -
bu dizi digital'e uygun bir hava da . tv de gittigi yere kadar izlerim.demistim.

tum bunlar goreceli elbette . temennim devam etmesi .
Yurt dışı satışlarından ötürü 13'e tamamlarlar diye düşünüyorum ATV faktörü ile.

• Beğendim
Reactions: Dante
Yurt dışı satışlarından ötürü 13'e tamamlarlar diye düşünüyorum ATV faktörü ile.
ivedi donus icin tskler .

4 ve 5e cidden net bayildim.
hal boyleyken , hayiflanmamak elde degil. keske bu dizi uzun omurlu olsa .

hatta digitale gecis yapsa, izlemeye devam ederim sahsen .

• Beğendim
Reactions: serhatt
Dizinin senarist ekibi tekrar değişiyor. Dizi bu hafta yok.

• İlginç
Dizinin ^senarist ekibi tekrar değişiyor. Dizi bu hafta yok.

yerli yapımcıların amatörlüğü öyle böyle güldürmüyor. bir b planları bile yok. ya tutarsa kafası ile devam ediyorlar.

senarist ekibin degismesi ^haberine sasirdim diyebilirim .

ancak, soyle de bir durum var ozellikle youtube yorumlarin da ; dizinin orijinalini izleyenler, bizim versiyonun hikaye olarak hizli gittigini vurgulamalari dikkatim den kacmamisti .

yeni senaristler bu durumu yavaslatmak icin mi geliyorlar ,
yoksa dizi artik orj dan bagimsiz mi ilerleyecek-hikaye olarak . ?

4.bolum de - dizi , hikaye olarak derinlesmeye baslamisti .
ki, bu durum 5.bolum de ivme yapmisti .
hastalik konusu bir yana , entrika aksiyon vb tarafinda ; sirket dahil ev vs herseylerini kaybeden ^aile'yi -selim'in ve yeliz'in ustun gayretleri toparlamaya cabaliyorken , bu senarist degisim haberi hikaye'ye nasil yenilik getirecek bekleyip gormeli.

gozlemledigim kadariyla youtube yorumlarinda cokca elestiri alan tanitim ve fragman- konusunda ,gerekli ozen gosterilmemesi de basli basina stratejik hata .

malesef ,
@serhatt 'in da dedigi gibi , 13.bolume kadar goturulup sonlanir gibi .

hazir dizi ara vermisken, dizinin geneline dair kendi izlenimim ;

4.bolum den itibaren dizi -hikaye olarak bi tik ivme kazandi .
5.bolum ise bolumler arasindaki en dolu olan bolumdu .

dizi , dram duygusal tarafi olarak agir bir konuyu isliyor olusu yuzunden , belki izlemesi albenili olmayabilir tv ekrani adina .
^ kanser konusu.

kanser konusu nun her bolum hikaye nin ana eksenin de yer almasi .
buna ilaveten ikili iliskiler( ^bosanma karari ) konusu da bir diger travmatik ana konu olarak dizi de one cikan , aktif ve etkili islenen ciddi basliklar .

kanser de kisi disinda , hem ailesi, hem partneri nin bu duruma reaksiyonlari da ilgi cekici yonden ele aliniyor .

ikili iliskilerinin zor anlar da sinavi ,sadakati, partnerin destegi veya tam tersi gibi gibi noktalari ; baris arduc'un oynadigi es karakterini , yazilim olarak bayagi etkili buldum .

dizi de entrika,gizem, polisiye tarafi - agatha,sherlock havasin da .ozellikle 4 ve 5.bolum.
bir ornek ; ''telleri kim kesti'' ve devaminda bu durumu aciga cikarma geliskenlerini etkili buldum yazilimsal olarak .

keza,

4 ve ozellikle 5. de etkili islenen bir diger yazilim ;
baris'in oynadigi rol (selim) ve yeliz hala nin ve beraberindekilerin
kafa kafaya verip cift koldan sirketi bu duruma dusurenleri bulma ve sirketi geri kurtarma cabalari -
ve beraberinde ayni anda gelisen aile ici entrika olaylari( zehirlenmeyi kim yapti) ,telleri kim kesti. ve diger bir kac onemli detay konulari . gibi gibi ,
bu tur gizemli acmazlari aciga cikarma girisimleri izlemesi keyifli yazilimdi .

basrollerin , bitme noktasi karari verilen evlilik(bosanma) konusun da
tekrar durumu kurtarma cabasi adina ;
esinin hastalik konusunu ogrendikten sonra selimin olayi
kendi ic dunyasin da icsellestirmesi , bocalamasinin beklendigi anda ,tam tersine ; ornek ozverisi ve saglam samimi destegi ~ sonrasindaki durusu

izlemesi etkileyici ve de kayda deger yazilimdi .

yorumum reytinglerden bagimsizdir . goreceli elbette .

velhasil -
^bencede umarim devam eder . :ok:
@Dosi ,

@serhatt

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi and serhatt
Yeni senaryo hiç akmıyor. Bırakıyorum diziyi artık. Bu keskin değişim yarın ne yapacak bakalım? @Angelica

final haberi geldi. kore dizisini tvye uyarlamak çok aptalcaydı. orjinali bile netflix sayesinde popüler olmuş. bazı korecanlar bile başroller olmasa vasat bir diziydi diyor.

• Okudum

sanirim 4 ve 5 benim izlenimim de peak bolumler di izlemesi keyifli, derinlikli .

senarist degisimi (6.bolum fragman) dolayisiyla
6.bolumu izlemedim .

youtube yorumlara baktim -degisim yuzunden- bayagi elestiri var .

acikcasi habere sasirmadim .