Tanıtım heyecanlı duruyor. AB'de artarsa daha da kurtarır kendini dizi.4. Bölüm Fragmanı
youtube yorumlar da denilene gore ;4. Bölüm Fragmanı
kanal ve dizinin 2 yapımcısı düzgün pr yapmıyor. o3 medya ,gözleri karadenize daha düzgün pr yapıyor.
şimdi yerli dizi olmaya başladı. uyarlamadan çıktılar . selime yeni sevgili isteriz. senarist değişikliğini anladık.4. Bölüm 2. Fragman
şimdi yerli dizi olmaya başladı. uyarlamadan çıktılar . selime yeni sevgili isteriz. senarist değişikliğini anladık.
Olabilir. Şaşırmam.genel gorusun den bagimsiz ,
bu ''opusme sahnesi'' , bence selim'in ruya'si .
![]()
Bölümü internetten izlemeye başladım, iyi akıyor yine. Yeni senarist daha iyi yapmış aslında.genel gorusun den bagimsiz ,
bu ''opusme sahnesi'' , bence selim'in ruya'si .
![]()
Tempo artıyor ama baştan seyirci kaçtı bir kere.5. Bölüm 2. Fragman
Yine bölüm iyi akıyor. İnternetten izlemeye başladım.Ben beğendim hande ile barış süperdi
4 ve 5. bolum en begendigim bolumler oldu .Bölümü internetten izlemeye başladım, iyi akıyor yine. Yeni senarist daha iyi yapmış aslında.![]()
Tempo artıyor ama baştan seyirci kaçtı bir kere.
Bu dizi 13'e tamamlanıp biter gibi.4 ve 5. bolum en begendigim bolumler oldu .
ben bolumlerin ozellikle fragmanlarini pek tutmadim.yetersiz buluyorum .
, @tifosi12345 nin ustlerde dedigi bence yoruma acilasi bir nokta .
(pr , tanitim, fragman yeterlice uzerinde durulmamasi vb.) .
misal son bolum den guncel bir ornek ;
bolum de ; selim'in yolda arabasi takip ediliyor , onu kesiliyor, buradan hem gerilim, hem aksiyon, dovus kareo vs var.
keza, cetin dede nin hastane den kacirilmasi sahnesi .
meyra nin son da bayilmasi .
yeliz'in dilsah'a dna icin -sacini cektigi- gerilimli sahne . gibi gibi
sahnelerin bolum fragmanlarin da yer almamasi buyuk hata .
malesef gecmiste kimi benzer orneklerin de oldugu gibi -Bu dizi 13'e tamamlanıp biter gibi.
Yurt dışı satışlarından ötürü 13'e tamamlarlar diye düşünüyorum ATV faktörü ile.malesef gecmiste kimi benzer orneklerin de oldugu gibi -
bu dizinin de uzun soluklu bir omru olmaz gibi . istisnalar disinda .
reytinglerden bagimsiz ;
projenin kalitesi, etkileyici oyunculuklar ve genel hikayesinin derinligi baglaminda 5 bolumdur izledigim dunya dan keyif aldigimi belirtebilirim .ozellikle 4 ve 5.bolum bu yonden peak dir benim izlenimim de .
@serhatt 'a da bu dizi basladigi donem bir yorum da bahsettigim gibi -
bu dizi digital'e uygun bir hava da . tv de gittigi yere kadar izlerim.demistim.
tum bunlar goreceli elbette . temennim devam etmesi .