İlk sezondan yorumlarım. Fikirlerim düşüncelerim aynıymış o zamanlardada :A
İlk yorumlaşmayı @Polat Şaşmaz ile yapmışız.

@Bully @TenTen @Alemdar
sonra ne ara koptum hatırlamıyorum ama geçen sene bu vakitlerde denk gelmeye başlayıp sonra tek bölüm bile kaçırmadan bugünlere geldim :A
Halkadan sonra gördüğüm en iyi iş demişim kapa kapa kapa

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Türk dizisi izleyeli çok oldu 🙂 bilemiyorum.
Dizinin iyi olduğu yanları da var. Daha çok Söz dizisiyle kıyaslanabilir ama Sözde döverdi zaten :A
Ben o sezonu izlemiştim ama hepsini değil. Sonra izlemedim. Geçen sene yeniden başladım ve her bölümü muhteşemdi. Reytinglerede yansıdı. Tolga Sarıtaş diziyi uçurdu resmen. Bu sezona daha yeni başladık. Şimdilik iyi ilerliyor

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
151. Bölümü bugün bitirdim. Biraz yavaş bir bölüm oldu gibi geldi bana. Ayrıca o yeni gelen parlak çocuğu pek beğenmedim.
Geçen hafta bende TV'den izlemedim, ama 2 gün önce bitirdim. Benim gözüme batmadı ama çok batarsa işte o zaman yandı 😂

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Yeni Sezonun üstünden 4 bölüm geçti ve Güniz'e ve çocuklara ne olduğunu anladık. :) Geç oldu biraz ama teşekkürler yinede unutmadığınız için.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Hayat, gerçekten var mı yok mu ?
Geçen bölüm balkondan göründü. Bu bölüm Korkut görmedi? Hangisi gerçek olan?
Dedektif @Dosi bu iş senin ellerinden öper. 😅

• Beğendim
Hayat, gerçekten var mı yok mu ?
Geçen bölüm balkondan göründü. Bu bölüm Korkut görmedi? Hangisi gerçek olan?
Dedektif @Dosi bu iş senin ellerinden öper. 😅
Bölümü doğru düzgün izleyemedim. Yarın iş sonrası izlerim inşallah.

Hayat dediğin Bahar’ın annesiyse o sadece Bahar’ın gördüğü bir “rüya”. Akıl hastanesinde kalma sebebide bundan dolayıydı

• Beğendim
Bölümü doğru düzgün izleyemedim. Yarın iş sonrası izlerim inşallah.

Hayat dediğin Bahar’ın annesiyse o sadece Bahar’ın gördüğü bir “rüya”. Akıl hastanesinde kalma sebebide bundan dolayıydı
Ama bir önceki bölüm, sahne bitti ve sadece o aslında gerçekmiş gibi bir sahne çekildi. Kamera sadece ona odaklanarak onu gösterdi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor