Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Aaa aklımız basmaz bu kadar siyasete.
600 Bölümde Rus mafyası patlattı roket atarla oradan cevher kurtarmış Ali komiseri Rus istihbaratı İsrail istihbaratı ortaklaşamı çalışıyor Cevher o zaman Rus ve İsrail İstihbarata çalışıyor O bağlantı acaba neden var Daha önce Suriye ve Amerika’ya ve Arabistan istihbaratına çalıştı Adnan baki ile @serhatt

600 Bölümde Rus mafyası patlattı roket atarla oradan cevher kurtarmış Ali komiseri Rus istihbaratı İsrail istihbaratı ortaklaşamı çalışıyor Cevher o zaman Rus ve İsrail İstihbarata çalışıyor O bağlantı acaba neden var Daha önce Suriye ve Amerika’ya ve Arabistan istihbaratına çalıştı Adnan baki ile @serhatt
Ali'nin neye hizmet ettiği belli değil.

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Taşacak Bu Deniz başlamadan Ali mevzusu çözülse bari
Bu işte Sputnik aşısının parmağı var gibi
Biontech ve Modernadan boşuna şüphelendiniz Asıl sıkıntı Sputnik aşısı bunları yapabilir İrlanda onu o yüzden istemedi Sputnik’i yüzden Ali komiser olayı bitmez aşı senaryosundan kaybettiyi kitleyi toplamak @Alemdar
------

Canolar hem evet hem hayır :D

Evet tutsun istiyorum loo ama hayır da diyorum çünkü Arka Sokaklar heyecanlı ikisi arasında seçim yapamam ikisi de güzel 😂 (örn : Sadakatsiz Volkan)
Benim başıma hiç öyle bir olay gelmedi
@Alemdar
------

@12.Adam

Son düzenleme:
Hem Şerbetin hemde Arka Sokaklar'ın 2.fragmanları çok iyi olmuş hangisini izleyeceğimi bilmiyorum bakacağız artık.
İşin içinde İsrail ve Rus istihbaratı ortaklaşa çalışıyor Cevheri yönlendiren Antalya’da ne işi var İsrail istihbaratının 600.Bölümde olması Rus istihbaratı ile beraber Rus mafyası öldürmüştü sözde Ali komiseri cevherin orada ne işi var @çArşıaskeri

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor