600 Bölümde Rus mafyası patlattı roket atarla oradan cevher kurtarmış Ali komiseri Rus istihbaratı İsrail istihbaratı ortaklaşamı çalışıyor Cevher o zaman Rus ve İsrail İstihbarata çalışıyor O bağlantı acaba neden var Daha önce Suriye ve Amerika’ya ve Arabistan istihbaratına çalıştı Adnan baki ile @serhattAaa aklımız basmaz bu kadar siyasete.
Ali'nin neye hizmet ettiği belli değil.600 Bölümde Rus mafyası patlattı roket atarla oradan cevher kurtarmış Ali komiseri Rus istihbaratı İsrail istihbaratı ortaklaşamı çalışıyor Cevher o zaman Rus ve İsrail İstihbarata çalışıyor O bağlantı acaba neden var Daha önce Suriye ve Amerika’ya ve Arabistan istihbaratına çalıştı Adnan baki ile @serhatt
Beyninde çip var İsrail takmış Sputnik aşısı ile bence @serhattAli'nin neye hizmet ettiği belli değil.
Moderna ve biontech aşısında çip yok sputnik aşısında var diyip o yıl kaybettiği hedef kitleyi geri almak @serhattAllahım sen koru.
Anladım.Moderna ve biontech aşısında çip yok sputnik aşısında var diyip o yıl kaybettiği hedef kitleyi geri almak @serhatt
Dörthaklıkaç kere değişti pınar. 4 mü
@Yakamoz-Asi @Bully @cookies @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @12.Adam
En güzeli ilk ve 3.pınardıhaklıkaç kere değişti pınar. 4 mü
@Yakamoz-Asi @Bully @cookies @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @12.Adam
İsrail ve Rusya arasında ne bağlantı var İsrail istihbaratı ile Rusya istihbaratı ortaklaşa çalışması birde Adamları Cevherdir. Ali komiseri onlar kurtarmış @Emre Ozansoy @BullyEn güzeli ilk ve 3.pınardı
Taşacak Bu Deniz başlamadan Ali mevzusu çözülse bari721. Bölüm 2. Fragman
Taşacak Bu Deniz’in tutmasını istediğin için Ali mevzusunun çözülmesini istiyorsun?Taşacak Bu Deniz başlamadan Ali mevzusu çözülse bari
Üç kâğıtçı @AlemdarTaşacak Bu Deniz’in tutmasını istediğin için Ali mevzusunun çözülmesini istiyorsun?![]()
Taşacak Bu Deniz’in tutmasını istediğin için Ali mevzusunun çözülmesini istiyorsun?![]()
Canolar hem evet hem hayırÜç kâğıtçı @Alemdar![]()
Bu işte Sputnik aşısının parmağı var gibiTaşacak Bu Deniz başlamadan Ali mevzusu çözülse bari
Benim başıma hiç öyle bir olay gelmediCanolar hem evet hem hayır
Evet tutsun istiyorum loo ama hayır da diyorum çünkü Arka Sokaklar heyecanlı ikisi arasında seçim yapamam ikisi de güzel 😂 (örn : Sadakatsiz Volkan)
Hem Şerbetin hemde Arka Sokaklar'ın 2.fragmanları çok iyi olmuş hangisini izleyeceğimi bilmiyorum bakacağız artık.Taşacak Bu Deniz başlamadan Ali mevzusu çözülse bari
İşin içinde İsrail ve Rus istihbaratı ortaklaşa çalışıyor Cevheri yönlendiren Antalya’da ne işi var İsrail istihbaratının 600.Bölümde olması Rus istihbaratı ile beraber Rus mafyası öldürmüştü sözde Ali komiseri cevherin orada ne işi var @çArşıaskeriHem Şerbetin hemde Arka Sokaklar'ın 2.fragmanları çok iyi olmuş hangisini izleyeceğimi bilmiyorum bakacağız artık.