Ben yerli istiyorum teknik direktör konusunda Aykut kocaman 2017-2018 114 gol attı ligde toplamda 36 tanesini Mehmet topal kendi kalesine attı vardar maçı o 6 gol atıp beşini kendi kalesine attıBence çok doğru bir karar değil. Defanstaki bir sakatlık takımı zora sokabilir.
@serhatt la yakışırmış ; hem muhafazakar hem yalancı hem de zengin@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @12.Adam @Emre Ozansoy
Ben onu rezil kepaze etmeye bıktım o olmaya bıkmadı.@xemrexxx aldın mı cevabını oh olsun sana![]()
Ben onu rezil kepaze etmeye bıktım o olmaya bıkmadı.![]()
Kız yalan mı?
Kız yalan mı?
Kafana geçiririm o banı.![]()
Bak queen nasıl güzel bir soru yöneltmiş sana, çeki düzen ver kendine biraz.
@serhatt la yakışırmış ; hem muhafazakar hem yalancı hem de zengin@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @12.Adam @Emre Ozansoy
Melek, şimdi sıra bende Adamı yaka paça yolladınız.@xemrexxx aldın mı cevabını oh olsun sana![]()
@serhatt onu bu Fb masasına göndermediğin için kızgınmış sanaMelek, şimdi sıra bende Adamı yaka paça yolladınız.
Sen önce oyuncuna sahip çıkta sonra
bize laf at.Sana ne lan insanın yaşamından ? Sana gerçi boynuzlu İcardi layık.
@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Emre Ozansoy @serhatt
3 isim ile baş başa yemek tercihim bir masada olmaktansa.
1 tane de demiyor tercihi 3 kişi yani sonra ben bunu hatırlatınca çemkiriyor 😱 ben böyle bişi görmedim aaa dostlar 😱3 isim ile baş başa yemek tercihim bir masada olmaktansa.![]()
Baş başa yemek denilince illa bir fesatlık mı düşünmek gerek? Bu ne sığ bir düşünce.1 tane de demiyor tercihi 3 kişi yani sonra ben bunu hatırlatınca çemkiriyor 😱 ben böyle bişi görmedim aaa dostlar 😱@Dosi @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @12.Adam @Bully @Yakamoz-Asi @offensive @Emre Ozansoy
Baş başa yemek denilince illa bir fesatlık mı düşünmek gerek? Bu ne sığ bir düşünce.![]()
Senin aklını başına getirmeye çalışıyorum.