- Reaksiyon puanı
- 38,418
- Puanı
- 1,060
Teşekkür ederim, anlık paylaşımların için.SON DURUM ŞÖYLE:
Ekli dosyayı görüntüle 137053
Teşekkür ederim, anlık paylaşımların için.SON DURUM ŞÖYLE:
Ekli dosyayı görüntüle 137053
İnşallah olurum sezgilerim çok güçlüdür. Ayrıca NOW'ımın yeni spor programları ile coştum.Bu hafta sürpriz oynadım tutmadı işte. Fark da kapanmaz sürpriz oynanmazsa ama bakalım birkaç maç tutturmaya bakar yoksa @cokiyitvci şampiyon olacak bu gidişle![]()
Yağız ile Zirve Özcan ın katıldığı programları takip ediyorum , diğer program yoruyor beni.İnşallah olurum sezgilerim çok güçlüdür. Ayrıca NOW'ımın yeni spor programları ile coştum.NAZAR DEĞMESİN.
@12.Adam
Bu hafta sürpriz oynadım tutmadı işte. Fark da kapanmaz sürpriz oynanmazsa ama bakalım birkaç maç tutturmaya bakar yoksa @cokiyitvci şampiyon olacak bu gidişle![]()
Bizde nazar değsin sana diye bekliyoruz b😄😄😄İnşallah olurum sezgilerim çok güçlüdür. Ayrıca NOW'ımın yeni spor programları ile coştum.NAZAR DEĞMESİN.
@12.Adam
İyi ve şansı bol olan kazansın.Bizde nazar değsin sana diye bekliyoruz b😄😄😄
Şaka şaka iyi olan kazansın🚬
O kullandığı için demedim ki zaten@Gerekli24 , alkol kullanmaz ki![]()
Sürpriz oynamaktan başka çarem.kalmadi bu hafta sürprizler tutmadı hic
Hocam daha 5 hafta oldu uzun maraton bence risk almadan oyna. Ben de genelde skorda patlıyorum berabere kazanan bilsem de o sinir bozucu oluyorSürpriz oynamaktan başka çarem.kalmadi bu hafta sürprizler tutmadı hic
Ben tadına baktım mesela.O kullandığı için demedim ki zaten![]()
Bana mı diyorsun?Reis onu kendi için dedi@RüzgarGülü
Çok fark açıldı gibi geliyor ama ya. Ligin ortalarinda işler değişmezse takımlar açısından işler zor.Hocam daha 5 hafta oldu uzun maraton bence risk almadan oyna. Ben de genelde skorda patlıyorum berabere kazanan bilsem de o sinir bozucu oluyor
Ne dediğim açık benceBen tadına baktım mesela.
Bana mı diyorsun?![]()
Hep böyle yorum yap işte. ❤️❤️Kicktipp 5.Haftanın Panoraması
Liderlik koltuğunda değişim yaşanmadı; @cokiyitvci , mükemmel bir hafta geçirerek zirveyi korudu. G/A/Z/RIZ kategorisinde 2-1 ve 2-12 gibi dengeli skorlarla 11 P (puan) ve 49 T (toplam?) ile önde. İkinci sıradaki ArdaGüler ise 1-2 KOC ve 3-1 GEN ile 9 P'ye ulaştı, ama zirveye yaklaşamadı. Üçüncü basamakta 12.adam, 2-1 KOC ve 2-0 GEN ile 9 P topladı – dikkat çeken bir yükseliş!
Haftanın yıldızları arasında +2'yle yükselenler var: 4. sıradaki hasasanca (2-1 KOC, 2-12 GEN, 13 P, 36 T) ve 5. sıradaki emreemremre (2-1 KOC, 2-12 GEN, 12 P, 33 T). Bu ikili, muhtemelen Fenerbahçe-Trabzon ve Rize-Gençlerbirliği gibi maçlarda doğru tahminlerle sıçrama yaptı. Öte yandan, düşüşler de kaçınılmaz: 6. sıradaki Gül (▼1, 1-2 KOC, 0-2 GEN, 4 P, 32 T) ve 7. sıradaki Gerekliki24 (▼3, 0-0 KOC, 2-01 GEN, 2 P, 31 T) haftayı zor geçirdi. Gerekliki24'ün KOC'suz kalması, belki de derbi tahmininde yanıldığını gösteriyor. 8. sıradaki Gsdikel (▼1, 1-1 KOC, 3-1 GEN, 9 P, 30 T) ise GEN'de iyiydi ama genel puanda geriledi.
Alt sıralarda ise gfburaak (▲1, 1-01 KOC, 1-1 GEN, 5 P, 22 T) ve FatihTerim (▼1, 1-1 KOC, 0-1 GEN, 2 P, 21 T) gibi isimler dengeli gidiyor. FatihTerim'in GEN'si düşük, ama KOC'ta tutunması umut verici.
Ertelenen 6. hafta için heyecan dorukta! Fenerbahçe-Alanyaspor, Beşiktaş-Göztepe gibi maçlar geliyor – tahminlerinizi dikkatli yapın, derbiler sürprizlere açık. Liderlik için @cokiyitvci yi kovalayın, düşüşleri tersine çevirin! Yorumlarınızı bekliyoruz, haftaya görüşmek üzere. Haydi FAV10, Süper Lig ruhuyla devam edelim.
@cokiyitvci @ardagüler @12.Adam @hasanca @emreemreu @RüzgarGülü
@Gerekli24 @gsdikel @gfburaak @fatihterim.
Yapmaya çalışacağız.Hep böyle yorum yap işte. ❤️❤️