çok özeniyorum pandalara tüm gün yemek yiyip yatıp yuvarlanıyorlar ideal hayat
çok özeniyorum pandalara tüm gün yemek yiyip yatıp yuvarlanıyorlar ideal hayat
Bende açılmadı göremedim açılırsa tepki veririm artıkın
Pçok özeniyorum pandalara tüm gün yemek yiyip yatıp yuvarlanıyorlar ideal hayat![]()
![]()
Pc den mi , mobilden mi giriş yaptın?Bende açılmadı göremedim açılırsa tepki veririm artıkın![]()
pc 'den yaptım hata gösterdi sorun var tekrar deneyin dedi sayfayı yeniledim olmadı kardeşimP
Pc den mi , mobilden mi giriş yaptın?
Linke tıkladığında instagram a yönlendirmedi mi?pc 'den yaptım hata gösterdi sorun var tekrar deneyin dedi sayfayı yeniledim olmadı kardeşim
Dip not : benim hesap yok orada
Yönlendirdi yeni sekme açtı da sorun var tekrar deneyin dedi sayfayı yeniledim olmadı bazen böyle oluyor bana belki hesabım yok kısıtlama arada yapıyor olabilirler bilmiyorumLinke tıkladığında instagram a yönlendirmedi mi?
Linke tıkladığında instagram a yönlendirmedi mi?
Ayyy bir şeyi becerememişsiniz .ssYönlendirdi yeni sekme açtı da sorun var tekrar deneyin dedi sayfayı yeniledim olmadı bazen böyle oluyor bana belki hesabım yok kısıtlama arada yapıyor olabilirler bilmiyorum
Kraliçe tek başına senin orduyu yok ederAyyy bir şeyi becerememişsiniz .ss
Neyse ordumu hazırladım @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness ve sizin sonunuz geldi@Bully @Yakamoz-Asi @cookies @ozmoturk
Biri Kraliçeme bir şey mi dedi? 🧐🤨 @xemrexxx
Mezarından kalkıp seni gömecek kadar hâlâ hayat belirtisi var. Merak etme seni gömer. 😅Ölmedi mi bu![]()
Günün fıkrası.Ayyy bir şeyi becerememişsiniz .ss
Neyse ordumu hazırladım @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness ve sizin sonunuz geldi@Bully @Yakamoz-Asi @cookies @ozmoturk
Ortama giriş yapmışsınGünün fıkrası.![]()
DEFOL.
Bu oyuncu kadınların basketçi oğlan sevgili takıntısı
Aaa bende bir tane alsam fena olmaz…Bu oyuncu kadınların basketçi oğlan sevgili takıntısı
Sen sporculuğa başlamışken şunlara katıl yazık 40-50 gün küçücük alanda kürek çekeceklermiş , destek olursunAaa bende bir tane alsam fena olmaz…
Linke tıkladığında instagram a yönlendirmedi mi?
Yönlendirdi yeni sekme açtı da sorun var tekrar deneyin dedi sayfayı yeniledim olmadı bazen böyle oluyor bana belki hesabım yok kısıtlama arada yapıyor olabilirler bilmiyorum
Mezarından kalkıp seni gömecek kadar hâlâ hayat belirtisi var. Merak etme seni gömer. 😅
Aynı sizdeki hadsizlik.ssGünün fıkrası.![]()