12 Eylül 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1757956148401.png

1715241908945-png.126797

Diziler eğer özet verip başladıysa geçmiş olsun bu akşam reyting falan yok. TRT'de şov var.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu gözler inşallah Kızılcık Şerbeti'nin Arka Sokaklar'dan önce kalktığını da görür 😂

@12.Adam gibi ben de Arka Sokaklar'a göz attım

• Beğendim
Bunun için müneccim olmaya gerek yok zaten belli bir şey,
yarı final maçıydı ve prime timeda verildi elbette zirvede olacaktır :A
Basketbol ilgi çekmeye başlasa da futbol kadar revaçta değil ya da voleybol gibi son birkaç yıldır yükseliş trendinde değil yeni yeni filizleniyor o yüzden bir tarafım çok az da olsa şüphe içinde. :A

• Beğendim
Kızılcık Şerbeti asıl reytingini önümüzdeki 2 hafta alacaktır. Bu bölüm merak edilip bakılmıştır ve artık kimin kimi aldattığı netleştiğine göre seyirci memnun mu değil mi önümüzdeki 2 hafta belli olur.

Türkiye - Yunanistan
(Eurobasket 2025 Yarı Final)
Kızılcık Şerbeti
Arka Sokaklar
Total | (1) | 6,20

AB | (1) | 10,18

ABC1 | (1) | 9,48
G0tVMCiXIAA0-sn
G0tVk6YWoAA-vNp

Kaynak: TİAK

• Harika
Kızılcık Şerbeti asıl reytingini önümüzdeki 2 hafta alacaktır. Bu bölüm merak edilip bakılmıştır ve artık kimin kimi aldattığı netleştiğine göre seyirci memnun mu değil mi önümüzdeki 2 hafta belli olur.
sosyal medyadaki yorumlara pek bakma- tv izleyicisi gayet memnundur. aldatmayı çok severler.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Biz bu işi biliyoruz da konuşuyoruz (!).
Şaka bi yana Şerbet 6 alırsa şükretsin dedim en düşük oranını da kalesi AB grubunda almış.Bundan sonra da fazla artamaz zaten belki sezon içlerinde fakat rezalet Doğa Firaz senaryosu ile fazla bile almış haftaya Aşk ve Gözyaşı başlıyor insanda etkilenir.
Arka Sokaklar 4 reyting ile açmış sezonu, şuna eminim ki Kızılcık Şerbeti böyle saçmalamaya devam ederse Arka Sokaklar'a gün doğar zirvede yer alırsa totalde şaşırmam diğer diziler ile kitlesi de farklı.

Biz bu işi biliyoruz da konuşuyoruz (!).
Şaka bi yana Şerbet 6 alırsa şükretsin dedim en düşük oranını da kalesi AB grubunda almış.Bundan sonra da fazla artamaz zaten belki sezon içlerinde fakat rezalet Doğa Firaz senaryosu ile fazla bile almış haftaya Aşk ve Gözyaşı başlıyor insanda etkilenir.
Arka Sokaklar 4 reyting ile açmış sezonu, şuna eminim ki Kızılcık Şerbeti böyle saçmalamaya devam ederse Arka Sokaklar'a gün doğar zirvede yer alırsa totalde şaşırmam diğer diziler ile kitlesi de farklı.
Yerinde bir yorum. Arka Sokaklar için Ali Cevher'in eline düşmüş diyorlar.

Dizi malzemeyi iyi kullanırsa TOTAL'de zirveye geçebilir.

• Okudum