12 Eylül 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Böylesine önemli ve kritik bir maçın karşısında Kızılcık Şerbeti ne alabilecekse onu almış, tebrikler 🧿🧿👏🏻👏🏻👏🏻

4-5 haftaya taşlar yerine oturacaktır,
1 ay sonra yorum yapabiliriz, bakalım yeni cuma dizileri neler yapabilecek...

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Arka Sokaklar birkaç haftaya Total'de 5 alabilir sanki, göreceğiz. :D
Kızılcık Şerbeti 6.33 ile başlamış. Genelde böyle açıyor sezonu, sonra giderek artıyor. Ama kimse sevmemiş gerçi yeni sezonu. Hele Doğa-Firaz yasak aşkını! İnşallah en fazla bu oranları alır artık ve son sezonu olur.
Aşk ve Gözyaşı haftaya başlıyor, iyi başlayıp Kızılcık Şerbeti'ni daha da düşürür inşallah.

Son düzenleme:
Böylesine önemli ve kritik bir maçın karşısında Kızılcık Şerbeti ne alabilecekse onu almış, tebrikler 🧿🧿👏🏻👏🏻👏🏻

4-5 haftaya taşlar yerine oturacaktır,
1 ay sonra yorum yapabiliriz, bakalım yeni cuma dizileri neler yapabilecek...
AB'de ilk kez Total'den düşük reyting almış vaktine saygısı olan kitle yavaştan kopmaya başlıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Basketbolun az almasının nedeni maçın çok kolay geçmesi. :D Pazar günü 15 oranlı reytingler bekliyorum.

Diziler hakkında çok bir şey demeye gerek yok maçın karşısında iyi bile almışlar. Asıl oranları haftaya belli olur.

Senin gibi yıllardır bu işlerle ilgilenen birinin daha ilk haftadan böyle yorum yapmasının tek nedeni hasetlik artık başka bir şey değil :A :A
Dizin totoş olmuş eee tabi ışıldı nilaydi fatikti apoydu derken iyi sabretti ab grubu ; sonunda kapının önüne koymuş :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
sosyal medyadaki yorumlara pek bakma- tv izleyicisi gayet memnundur. aldatmayı çok severler.
Orası öyle. Ben yorumlardan yola çıkarak yazmadım o şekilde. Dediğim gibi önümüzdeki haftalarda asıl reytingi belli olur. Basket maçı vardı, bundan dolayı daha ilk bölümden kıyaslama yapılmamalı. Haftayada yeni dizi başlıyor galiba. O dizininde bir kaç bölüme reytingi netleşir. Kızılcık Şerbetinin asıl oranları 2–3 haftaya belli olur.

Kıskançlığınızdan ilk haftadan oturmamış düzende yorum yapıyorsunuz size sadece gülüyorum :F :F :F :F :F

Orası öyle. Ben yorumlardan yola çıkarak yazmadım o şekilde. Dediğim gibi önümüzdeki haftalarda asıl reytingi belli olur. Basket maçı vardı, bundan dolayı daha ilk bölümden kıyaslama yapılmamalı. Haftayada yeni dizi başlıyor galiba. O dizininde bir kaç bölüme reytingi netleşir. Kızılcık Şerbetinin asıl oranları 2–3 haftaya belli olur.

Sana bile bundan çok üzülüyorum o derece umurumda değil yani. :F
mantıklı bir öneri :F:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt