Avrupa Kupalarındaki Üç Takımımız da Tur Atlamayı Başardı!

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,843
Puanı
1,060
futbol-haberleri-780x470.jpg

Takımlarımız 3. eleme turunu başarıyla tamamladı!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda ekibi Feyenoord'u kendi evinde yenerek elemeyi başardı. Hollanda'da oynanan ilk maçı ev sahibi Feyenoord 2-1 kazanmıştı. İstanbul'da oynanan rövanş maçını Fenerbahçe 5-2 kazanarak toplam skorda üstünlüğü ele geçirip rakibini eledi. Fenerbahçe play-off turunda güçlü Portekiz temsilcisi Benfica ile eşleşti. Eşleşmede ilk maç 20 Ağustos'ta İstanbul'da rövanş maçı 27 Ağustos'ta Portekiz'de oynanacak.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş bu turda karşılaştığı İrlanda temsilcisi St Patrick's Athletic'i elemeyi başardı. İlk maçı deplasmanda 4-1 kazanan Beşiktaş kendi evinde oynadığı rövanş maçında 0-2 geri düşmesine rağmen 3-2 yendi. Beşiktaş play-off turunda İsviçre ekibi Lausanne-Sport ile eşleşti. Bu eşleşmenin ilk maçı 21 Ağustos'ta İsviçre'de rövanş maçı 28 Ağustos'ta İstanbul'da oynanancak.

UEFA Konferans Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Başakşehir zorlu Norveç temsilcisi Viking'i elemeyi başardı. Deplasmanda oynanan ilk maçı Başakşehir geri düşmesine rağmen 3-1 kazandı. Evinde oynadığı rövanş maçında temsilcimiz rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Başakşehir play-off turunda Romanya ekibi CS Universitatea Craiova ile eşleşti. Eşleşmenin ilk maçı 21 Ağustos'ta İstanbul'da rövanş maçı 28 Ağustos'ta Romanya'da oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Samsunspor'un play-off turundaki rakibi de belli oldu. Shakhtar Donetsk-Panathinaikos eşleşmesinin galibi temsilcimiz ile eşleşecekti. İki takım arasında oynanan iki maç da 0-0 eşitlik ile bitti ve penaltılar sonucu rakibini eleyen Panathinaikos temsilcimiz Samsunspor'un rakibi oldu. Eşleşmede ilk maç 21 Ağustos'ta Yunanistan'da rövanş maçı 28 Ağustos'ta Samsun'da oynanacak.

Gruplara kalma mücadelesinde temsilcilerimize başarılar dileriz.

Üç takımızı da tebrik ediyorum. Başarıları hep devam eder inşallah.

Fener ve Samsun’un rakipler zorlu.

Beşiktaş’ın sağı solu belli olmuyor.

Başakşehir tur atlama ihtimalini en yüksek gördüğüm temsilcimiz.

Fener ve Samsun’un rakipler zorlu.

Beşiktaş’ın sağı solu belli olmuyor.

Başakşehir tur atlama ihtimalini en yüksek gördüğüm temsilcimiz.
Fenerbahçe'nin kafa tutma ihtimali yüksek. Elerse sürpriz olmaz.

Beşiktaş bir şekilde turu atlar.

Başakşehir yine zorlu bir rakip çekti. İkidir lig liderlerini çekiyor. Zorlu bir eşleşme olacak.

Samsun'a Shakhtar gelseydi şansı epey düşük olurdu ama Pana'ya karşı bir sürpriz yapma ihtimali var.

• Beğendim
Reactions: Bully and 12.Adam
Fenerbahçe'nin kafa tutma ihtimali yüksek. Elerse sürpriz olmaz.

Beşiktaş bir şekilde turu atlar.

Başakşehir yine zorlu bir rakip çekti. İkidir lig liderlerini çekiyor. Zorlu bir eşleşme olacak.

Samsun'a Shakhtar gelseydi şansı epey düşük olurdu ama Pana'ya karşı bir sürpriz yapma ihtimali var.
Bizden ben emin değilim kesinlikle Lugano ayarında bir takım elenirsek ben şaşırmam bize şu aşamada güven kesinlikle olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Onu da yapamayabilir.
Musrati aslında kötü topçu değil ama taşınması gereken bir oyuncu rafa varken bizde olması mümkün değil. Şu anda psikolojik olarak bitik durumda ilk geldiğinde daha iyiydi hatta sizinle oynadığımız kupa maçını da o çözmüştü gol dışında da iyiydi.

Musrati aslında kötü topçu değil ama taşınması gereken bir oyuncu rafa varken bizde olması mümkün değil. Şu anda psikolojik olarak bitik durumda ilk geldiğinde daha iyiydi hatta sizinle oynadığımız kupa maçını da o çözmüştü gol dışında da iyiydi.
Fenerbahçe şu benfica’dan Göztepe’nin hıncını çıkarsın kerem’i vermediklerine bin pişman olsunlar zaten dakika 85 te oynatmışsın neden vermiyorsun @Gerekli24

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
4'te 4 yaparız umarım. Özellikle Beşiktaş ve Başakşehir'in tur atlamaları kritik. Fenerbahçe - Samsun için alt klasmanlar daha dişlerine uygun. Gönlüm tabii ki özellikle Fenerbahçe'nin ŞL hasretine son vermesinden yana da gerçekçi olmak gerek. :(

• Beğendim
Beşiktaş konferans Ligi'nde olup Samsunsporun UEFA Avrupa Ligi'nde olmasi büyük başarı. Tebrik ediyorum :D

Benfica Fener için zor bir takım ama imkansız değil. İyi olan kazanır :)

• Beğendim