Evet tv8 in sitesinden izlersinYani sonradan netten izleniyor mu onu demek istemistim. Ofisteyken nasil izliyeyim.![]()
Evet tv8 in sitesinden izlersinYani sonradan netten izleniyor mu onu demek istemistim. Ofisteyken nasil izliyeyim.![]()
Alınca görürsün seni şikayet ettim deli o kendi haline bırak dedi senin için.Ne dicen ki ayrıca seninki seni kaale almıyor![]()
Yarım Türkçesiyle Hikmetin mahkemeden kaçmasıyla dalga geçiyor Queen ya@Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam
öropalı türklerin gururu be al izleHatun ya hatun, resmen evlenmelik![]()
AYŞE vs. SEVGİ #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #İstanbulOyunu #10Haziran pic.twitter.com/qVYfJm4kEw
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) June 10, 2025
SEVGİ vs. VOLKAN #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #İstanbulOyunu #10Haziran pic.twitter.com/WMDTlZarBH
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) June 10, 2025
Kimsenin sana şans vermediği buralara kadar gelemez dediği yerde emeğinle hakkınla buralara geldin yarın sonuç ne olursa olsun son sayıya kadar mücadele edeceğinden eminim seni seven insanlar seninle gurur duyuyor #Sevgiİme #Survivor2025 pic.twitter.com/iRvzq6TyLt
— Alp (@alpayeal) June 9, 2025
Ben kimseyi desteklemiyorum ki ayyaş sever evet.Sevgi yi sevmiş gibisin ; @MasacRE de sevmişti![]()
2-2 oldu .ssBen kimseyi desteklemiyorum ki ayyaş sever evet.![]()