TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Keltoş sniper Bodyguard volkan abi ademi indirir ; bugün 10 kere oynadılar 4 kere yendi ; finalde 5-5 yapsa yeter bademin perti çıkar ; Batuhan’a gücü kalmaz :F
Nasıl bir sistem olacak bilmiyorum ama eski sisteme göre Adem ile Ayşe (Sevgi’yi eler herhalde), Batuhan ile de Volkan eşleşecekler.

Batuhan seyirciler karşısında heyecan yapar, Adem’in soğukkkanlılığına güveniyorum :A
------

İlk şampiyonluğunu Botokslu Nagi ye karşı almıştı. Çarpıkta Ali Koç gibi kimi tutsa elinde kalıyor. :A @xemrexxx
@xemrexxx ağır Batuboy fanı, ben ağır Adem fanıyım. Birimiz mutlu olacak, birimiz patlayacak. Bakalım :A

Nasıl bir sistem olacak bilmiyorum ama eski sisteme göre Adem ile Ayşe (Sevgi’yi eler herhalde), Batuhan ile de Volkan eşleşecekler.

Batuhan seyirciler karşısında heyecan yapar, Adem’in soğukkkanlılığına güveniyorum :A
------

@xemrexxx ağır Batuboy fanı, ben ağır Adem’in fanıyım. Birimiz mutlu olacak, birimiz patlayacack. Bakalım :A
Tecrübe diyoruz. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

------

@xemrexxx ağır Batuboy fanı, ben ağır Adem fanıyım. Birimiz mutlu olacak, birimiz patlayacak. Bakalım :A
Ayşeyi eledin mi 😱

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam

------

Patlayan belli kafanı yorma sen. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox