cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,281
- Puanı
- 1,060
Ay hoşt .ssBatuş'un bademlenecek.@Bully Forza Swordsman
Sensin oAy hoşt .ss
Sensin oKöpek miyim lan ben ?
Keltoş sniper Bodyguard volkan abi ademi indirir ; bugün 10 kere oynadılar 4 kere yendi ; finalde 5-5 yapsa yeter bademin perti çıkar ; Batuhan’a gücü kalmaz
Adem Kılıçcı 2.kupasına çok yakın.. Batuhan finalde heyecan yapacaktır Swordsman’e karşı..
İlk şampiyonluğunu Botokslu Nagi ye karşı almıştı. Çarpıkta Ali Koç gibi kimi tutsa elinde kalıyor.
Adem Kılıçcı 2.kupasına çok yakın.. Batuhan finalde heyecan yapacaktır Swordsman’e karşı..
2018 i izlemedim ben .ssİlk şampiyonluğunu Botokslu Nagi ye karşı almıştı. Çarpıkta Ali Koç gibi kimi tutsa elinde kalıyor.@xemrexxx
Bana ne ?2018 i izlemedim ben .ss
Nasıl bir sistem olacak bilmiyorum ama eski sisteme göre Adem ile Ayşe (Sevgi’yi eler herhalde), Batuhan ile de Volkan eşleşecekler.Keltoş sniper Bodyguard volkan abi ademi indirir ; bugün 10 kere oynadılar 4 kere yendi ; finalde 5-5 yapsa yeter bademin perti çıkar ; Batuhan’a gücü kalmaz![]()
@xemrexxx ağır Batuboy fanı, ben ağır Adem fanıyım. Birimiz mutlu olacak, birimiz patlayacak. Bakalımİlk şampiyonluğunu Botokslu Nagi ye karşı almıştı. Çarpıkta Ali Koç gibi kimi tutsa elinde kalıyor.@xemrexxx
İzlemediğim sezon nasıl nagihanı destekliyimBana ne ?![]()
Tecrübe diyoruz.Nasıl bir sistem olacak bilmiyorum ama eski sisteme göre Adem ile Ayşe (Sevgi’yi eler herhalde), Batuhan ile de Volkan eşleşecekler.
Batuhan seyirciler karşısında heyecan yapar, Adem’in soğukkkanlılığına güveniyorum
------
@xemrexxx ağır Batuboy fanı, ben ağır Adem’in fanıyım. Birimiz mutlu olacak, birimiz patlayacack. Bakalım![]()
Ayşeyi eledin mi 😱Nasıl bir sistem olacak bilmiyorum ama eski sisteme göre Adem ile Ayşe (Sevgi’yi eler herhalde), Batuhan ile de Volkan eşleşecekler.
Batuhan seyirciler karşısında heyecan yapar, Adem’in soğukkkanlılığına güveniyorum
------
@xemrexxx ağır Batuboy fanı, ben ağır Adem fanıyım. Birimiz mutlu olacak, birimiz patlayacak. Bakalım![]()
Patlayan belli kafanı yorma sen.Nasıl bir sistem olacak bilmiyorum ama eski sisteme göre Adem ile Ayşe (Sevgi’yi eler herhalde), Batuhan ile de Volkan eşleşecekler.
------
@xemrexxx ağır Batuboy fanı, ben ağır Adem fanıyım. Birimiz mutlu olacak, birimiz patlayacak. Bakalım![]()
Tecrübeye tutunuyoruz, Batuhan’ın da gençlik avantajı var.Tecrübe diyoruz.![]()
Adem vs AyşeAyşeyi eledin mi 😱
Tatil yaramış sana kilo vermişsin. (Görsel bile atmadı)Tecrübeye tutunuyoruz, Batuhan’ın da gençlik avantajı var.
İnşallah dediğin gibi olur yoldaşım![]()