Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Fenerbahçe iyicesine Shamrock Rovers’a döndü Amerika’ya kadar yayılmış Ali koç bıraksın diye 70 bin kongre üyesinin olduğu yerden kongre üyeleri dayanışma yapamaz Yönetim kurulu ve ekibi olacak Teknik direktöre kongre karar vermeli Kongre üyeleri yazıp beliryecek yönetim kurulu ekibini hazır olmayacak armut piş ağzıma düş sistemi sıkıntılı teknik direktörüde kongre üyeleri seçecek @12.Adam
------

@Dosi bu sistem hem Arsenal’in sistemi hem Shamrock Rovers’ın sistemi Fenerbahçe bunu yapmalı @Bully

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
Özellikle Dzeko'ya büyük ayıp oldu. Bence kariyer bazında Türkiye'ye transfer olmuş Drogba ve Eto'dan sonra 3. santrfor. Bunu hak etmiyordu.

@12.Adam ile @xdragxx bir tur daha kurban kesmeye gitmişler :A:A @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica

@12.Adam ile @xdragxx bir tur daha kurban kesmeye gitmişler :A:A @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica

Jonathan Roche u kongre üyesi yapsın 3 yıl beklesin Fenerbahçe’nin başkanı
@xemrexxx @12.Adam

• İlginç
Reactions: xemrexxx
@Yakamoz-Asi 70 bin kongre üyesi yönetim kurulunu başkana bırakmadan yazabilir mi başkan diye bir şey olmayacak Yönetim kurulu ve ekibi 5 kişilik hepsi kongre üyesi seçecek teknik direktörü Shamrock Rovers ve Arsenal de böyle @Bully

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi

@12.Adam bir işe yaramamış, gs taraftarının boykotu istifa ettirmiş :A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@12.Adam bir işe yaramamış, gs taraftarının boykotu istifa ettirmiş :A:A

50 milyon Euro’yu cebinden ödemez Acun Ali Koç’ta veremiyor
Transfer yasağı yeriz 50 milyon Euroyu taraftar ödemesi gerekiyor Fenerbahçe hissesini taraftara satması gerekiyor
yüzde 62 hissesi var yarısını verirse

Bu alana bir cevap yazın...