SON DAKİKA: Fenerbahçe'de futbol direktörlüğü görevine Devin Özek getirildi. (HT Spor) pic.twitter.com/j5DOAoKrPh
— PushSpor (@pushsportr) June 4, 2025
Mantıksız @Royal_HighnessSON DAKİKA: Fenerbahçe'de futbol direktörlüğü görevine Devin Özek getirildi. (HT Spor) pic.twitter.com/j5DOAoKrPh
Fenerbahçe, Filip Kostic'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini TFF'ye bildirdi. pic.twitter.com/FnBy7ZdO2x
Fenerbahçe’ye jose morraise gelsin Ya Mourinho’nun yardımcısı yada fenerin başına geçsin yardımcısı Hugp Almeida var ligi bilen @Royal_Highness @12.AdamFenerbahçe, Filip Kostic'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini TFF'ye bildirdi. pic.twitter.com/FnBy7ZdO2x
Özellikle Dzeko'ya büyük ayıp oldu. Bence kariyer bazında Türkiye'ye transfer olmuş Drogba ve Eto'dan sonra 3. santrfor. Bunu hak etmiyordu.
@12.Adam ile @xdragxx bir tur daha kurban kesmeye gitmişlerFenerbahçe, Filip Kostic'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini TFF'ye bildirdi. pic.twitter.com/FnBy7ZdO2x
Değerli Fenerbahçe Camiası,
— Acun Ilıcalı (@acunilicali) June 11, 2025
Büyük bir gururla sürdürdüğüm Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldığımı sizlerle paylaşmak isterim.
Ben Fenerbahçeli doğdum. Sarı-lacivert forma, çocukluğumdan bu yana hayatımın en saf ve en coşkulu parçası oldu. Yönetim kurulu…
Jonathan Roche u kongre üyesi yapsın 3 yıl beklesin Fenerbahçe’nin başkanı@12.Adam ile @xdragxx bir tur daha kurban kesmeye gitmişler@Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica
Değerli Fenerbahçe Camiası,
— Acun Ilıcalı (@acunilicali) June 11, 2025
Büyük bir gururla sürdürdüğüm Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldığımı sizlerle paylaşmak isterim.
Ben Fenerbahçeli doğdum. Sarı-lacivert forma, çocukluğumdan bu yana hayatımın en saf ve en coşkulu parçası oldu. Yönetim kurulu…
Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho ile yola devam edecek. pic.twitter.com/85r1CRJNsm
— PushSpor (@pushsportr) June 11, 2025
Fenerbahçe yönetimi, Acun Ilıcalı'ya Jose Mourinho'nun kendisinden rahatsız olduğu aktarıldı.
Portekizli teknik adam ile yola devam etme kararının haberini alan Acun Ilıcalı, planlamayı bozmamak için istifa kararı aldı. (Fanatik) pic.twitter.com/K7wgp5bc9D
@12.Adam bir işe yaramamış, gs taraftarının boykotu istifa ettirmişFenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho ile yola devam edecek. pic.twitter.com/85r1CRJNsm
— PushSpor (@pushsportr) June 11, 2025Fenerbahçe yönetimi, Acun Ilıcalı'ya Jose Mourinho'nun kendisinden rahatsız olduğu aktarıldı.
Portekizli teknik adam ile yola devam etme kararının haberini alan Acun Ilıcalı, planlamayı bozmamak için istifa kararı aldı. (Fanatik) pic.twitter.com/K7wgp5bc9D
Acun : taraflı tarafsız herkes bizi izlesin pic.twitter.com/iQ0lhXRQiV
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) June 16, 2025
50 milyon Euro’yu cebinden ödemez Acun Ali Koç’ta veremiyor@12.Adam bir işe yaramamış, gs taraftarının boykotu istifa ettirmiş
Acun : taraflı tarafsız herkes bizi izlesin pic.twitter.com/iQ0lhXRQiV
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) June 16, 2025
Esterle bir gece geçirmek mi? / Ali Koç istifası mı? pic.twitter.com/AX90gP17E5
— kerym (@kerymcorrea) June 17, 2025
Cevabı çok basit soru olmuş.
Fener'i severiz de böyle bir fırsat gelirse kafam şuraya gider