aaaaaa. @serhatt la @Emre Ozansoy bu dizide oynasaydı hem ikiz kardeş hem de bacanak çıkarlardı bu ne 😱34. Bölüm 2. Tanıtım
aaaaaa. @serhatt la @Emre Ozansoy bu dizide oynasaydı hem ikiz kardeş hem de bacanak çıkarlardı bu ne 😱34. Bölüm 2. Tanıtım
Saçmalamışlar.aaaaaa. @serhatt la @Emre Ozansoy bu dizide oynasaydı hem ikiz kardeş hem de bacanak çıkarlardı bu ne 😱![]()
SUSSS!!!!
Gece izler görüşümü bildirmeye çalışırım.Son sahneler OLAYDI. Haftaya bu bölümün ekmeğini yeriz.@12.Adam
Tamam, Nur'dan korkulur.Gece izler görüşümü bildirmeye çalışırım.![]()
Bak Selman amcan çok sinirli yapma adam kalpten gidecek Nur hala laf sokuyor adafagsfag#LeylaHayatAşkAdalet pic.twitter.com/WMSAT17ijt
— berrak (@sunnypuffss) May 21, 2025
#LeylaHayatAşkAdalet | 35. Bölüm 1. Tanıtım!
— Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... (@leyladiziresmi) May 23, 2025
“O kadar üzülüyorum ki onu bu hayatta yalnız bırakacağım için.” 🥺❤️🩹
Yeni bölüm Çarşamba 20.00’de NOW’da!#Leyla tüm bölümleriyle Disney+’ta!#HilalSaral @nowtvturkiye @ayyapim @DisneyPlusTR pic.twitter.com/5cg5jGQNnA
Aynı senin hayatınSUSSS!!!!
Aaa doğru bu arada, bizim evdeki kaotik ortam bunları aratmaz...
Eeee hem kayınbaban hem görümcenle işi pişirirsen öyle olurAaa doğru bu arada, bizim evdeki kaotik ortam bunları aratmaz...
RIP Civan 😭#LeylaHayatAşkAdalet https://t.co/q9NwansSSN
— Tabby (@TabbyHIC) May 24, 2025
Aaa ne alaka be?Eeee hem kayınbaban hem görümcenle işi pişirirsen öyle olur![]()
"Delibal'ın fazlası zehir... Delibal zehir." pic.twitter.com/qrdyCkvEfE
— WhiteDay (@Alperenforevers) May 25, 2025
diziyi türkiyede senden başka izleyen kalmadıDelibal'ı izlemişlerdi, sonları öyle oldu. Hatırladın mı?
@12.Adam
"Delibal'ın fazlası zehir... Delibal zehir." pic.twitter.com/qrdyCkvEfE
— WhiteDay (@Alperenforevers) May 25, 2025
Olur mu hiç? X'te herkes yastadiziyi türkiyede senden başka izleyen kalmadı
Yoksa Afrika’ya mı gidiyorsunuz shkllkjhdf #HalilİbrahimCeyhan #LeylaHayatAşkAdalet pic.twitter.com/sm3ybe4YMh
— solyanimhic 🫶 (@xsolyanimhic) May 28, 2025