cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,438
- Puanı
- 1,060
Yeni hikâye de çok iyi. İnşallah tutar ❤️36. Bölüm 4. Tanıtım
Yeni hikâye de çok iyi. İnşallah tutar ❤️36. Bölüm 4. Tanıtım
fragman başına. 1 reyting alsa etti 4 reyting36. Bölüm 4. Tanıtım
Bölüm çok iyi aktı. Yarın her grup 3 alıp haftaya artarız inşallah ❤️37. Bölüm Tanıtımı
@serhatt da Ömer iplikçiden beri hep boğazda sabahları kürek çeken erkek istermiş, kısmet leylanın olmuş işte37. Bölüm Tanıtımı
inş. sen ve @Emre Ozansoy a böyle sallarAaaa bu yalıyı biliyorum. Anadolu Hisarı iskelesinin hemen yanında, hatta geçen yaz önünden geçerken çatı katında yarı çıplak bir oğlan görmüştüm, Yalı Çapkını Ferit'in gerçek versiyonuydu. 😱
Heee hem de Hisardaki yalı dün önünden geçtim ama çekim yoktu.@serhatt da Ömer iplikçiden beri hep boğazda sabahları kürek çeken erkek istermiş, kısmet leylanın olmuş işte![]()
Ayy bir rahat ver tek bir konuya bile 5 kere etiketlemişsin. 😱
15 kere etiketlemediğime dua etHeee hem de Hisardaki yalı dün önünden geçtim ama çekim yoktu.
------
Ayy bir rahat ver tek bir konuya bile 5 kere etiketlemişsin. 😱
Basarım engeli bir halt edemezsin.15 kere etiketlemediğime dua et![]()
Süper mod engelleyemez yoksa tarafsızlığı giderBasarım engeli bir halt edemezsin.![]()
Senden öğrenecek değiliz.Süper mod engelleyemez yoksa tarafsızlığı gider![]()
Bu yeni aile de KATİL çıktı. ŞOK! 😱37. Bölüm 2. Tanıtım
Leyla’nın tapuları vardı , onlara ne oldu?Tabii ki. Ama şunu söyleyeyim hikaye daha yeni açılıyor hepimiz öyleyiz. Sır oranı yüksek seviyede dizide.![]()
Onlar puf oldu gitti yeni hikaye gereği. Ona mı takıldın?Leyla’nın tapuları vardı , onlara ne oldu?![]()
Evet, saçma değil mi sence de. Sıfırdan hikayeye başlamayı sevmiyorum.Onlar puf oldu gitti yeni hikaye gereği. Ona mı takıldın?![]()
Aynen tabii ki olacak. O da zamanla gösterilir zaten. Yarın artalım da, amin.Evet, saçma değil mi sence de. Sıfırdan hikayeye başlamayı sevmiyorum.Yeni hikaye diyorsun ama geçmiş sezonla bağlantı olduğu ortaya çıkacak gibi hani şu Hereke halısına sarılıp denizin dibini boylayan ev sahibi gibi.