Çok çalışkan ama çok da konuşkan 😂😂Lisede nasıl bir öğrenci idin ?
Hoşbulduk kardeş
Çok çalışkan ama çok da konuşkan 😂😂Lisede nasıl bir öğrenci idin ?
Hoşbulduk kardeş
Sağolasın senin de sohbetin fazlasıyla keyifliÇok çalışkan ama çok da konuşkan 😂😂
Hoşbulduk kardeşSenin hakkında, sanırım bir ara aktif değildin ? Şu son bir kaç aydır nick'ini her yerde görüyorum 😂 İyi birine benziyorsun, sohbetin sağlam hep. Eski bir vadiseversin galiba orada iyi anlaşıyoruz 😂
Bak bak biliyodum işte 😂Sağolasın senin de sohbetin fazlasıyla keyifliBen 2013-2017 arası baya aktiftim. Sonra 2017'de ara verip 2020'de döndüm, 2020'de yine ara verip 2024'te döndüm 😂
xAlemdarx dönemlerini hatırlıyorum seninEski bir vadiseverim doğrudur
Sence Polat mı Çakır mı?
Memati mi Abdülhey mi?
Kolay affederim, ben müslüman bir adamım. Süründürmek, ceza vermek benim için Allah'a mahsustur@Alemdar kolay affeder misin yoksa süründürür müsün?![]()
Günde kaç bardak kahve içersin?Kolay affederim, ben müslüman bir adamım. Süründürmek, ceza vermek benim için Allah'a mahsustur![]()
25'e bir kaç ay var 😂Bu zamana kadar hiç konuşmadık diye hatırlıyorum kaç yaşındasın?@Alemdar
0 ben Çay içerim 😂Günde kaç bardak kahve içersin?![]()
Aynen ben de 0 vallahi.25'e bir kaç ay var 😂
0 ben Çay içerim 😂
Zamanında aldım da ondan artık istemiyorum.Fanatik bir Fenerli ama adaletli bir insansın, çifte standart istediğini görmedim. Her zaman doğruları konuşan birisin, sadece spor yorumlarını görüyorum. Komik olduğun anlaşılıyor (benim kadar olmasa da 😂). Spor bölümüne de katkı veriyosun, böyle devam et aga 😂
Hepsi leş olmaya başladı zaten Acun Bey de antipatik olmaya da başladı Fenerbahçe yönetimine girdiğinden beriAynen ben de 0 vallahi.
Acun'un programları hakkında düşüncen?![]()
Sence Acun, FB işini yönetemiyor mu?Hepsi leş olmaya başladı zaten Acun Bey de antipatik olmaya da başladı Fenerbahçe yönetimine girdiğinden beri![]()
Yönetemiyor tabi ki. Her yabancı dil bilen, her bağlantısı olan futbol işine giremez. Bu meşakkatli bir iştir. Hele ki Fenerbahçe yaralıyken bu görevi onun üstlenmesi saçma sapan bir karardan ibaret.Sence Acun, FB işini yönetemiyor mu?
Bence de yönetemiyor.Yönetemiyor tabi ki. Her yabancı dil bilen, her bağlantısı olan futbol işine giremez. Bu meşakkatli bir iştir. Hele ki Fenerbahçe yaralıyken bu görevi onun üstlenmesi saçma sapan bir karardan ibaret.
Belki @12.Adam hak vermez bana ama hem Acun hem hocaları (başkandan bahsetmiyorum bile) sınıfta kaldı
Yok pek ilgilenmiyorum 😂Bence de yönetemiyor.
Yatırım yapıyor musun?
Kurtlar Vadisi dışında Top 3'e koyabileceğim diziler Ezel ve EDHO derim. Onun dışında Kenan İmirzalıoğlu'nun Acı Hayat'ı da güzeldirKurtlar Vadisi harici en çok sevdiğin dizi hangisi?
Karşı cinste en çok dikkat ettiğin 3 şey?
15 euro saç kestirmek 😂 Yani 645 tl@Alemdar Sizin orada erkek berberi fiyatı kaç? Burada 250 TL saç kestirmek İzmir'de.![]()
Euro derken? Sen nerede yaşıyorsun ki?15 euro saç kestirmek 😂 Yani 645 tl![]()
Yurt dışında demiştim sanırım görmedin 😂Euro derken? Sen nerede yaşıyorsun ki?![]()