FF Sorgu Odası (90. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Alemdar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lisede nasıl bir öğrenci idin ?
Çok çalışkan ama çok da konuşkan 😂😂
Sorgu odasına hoş geldin @Alemdar :A

Benim hakkımda ne düşünüyorsun :D
Hoşbulduk kardeş :) Senin hakkında, sanırım bir ara aktif değildin ? Şu son bir kaç aydır nick'ini her yerde görüyorum 😂 İyi birine benziyorsun, sohbetin sağlam hep. Eski bir vadiseversin galiba orada iyi anlaşıyoruz 😂

• Güldürdün
Reactions: Bully
Çok çalışkan ama çok da konuşkan 😂😂

Hoşbulduk kardeş :) Senin hakkında, sanırım bir ara aktif değildin ? Şu son bir kaç aydır nick'ini her yerde görüyorum 😂 İyi birine benziyorsun, sohbetin sağlam hep. Eski bir vadiseversin galiba orada iyi anlaşıyoruz 😂
Sağolasın senin de sohbetin fazlasıyla keyifli :D Ben 2013-2017 arası baya aktiftim. Sonra 2017'de ara verip 2020'de döndüm, 2020'de yine ara verip 2024'te döndüm 😂

xAlemdarx dönemlerini hatırlıyorum senin :A Eski bir vadiseverim doğrudur :D

Sence Polat mı Çakır mı?
Memati mi Abdülhey mi?

Sağolasın senin de sohbetin fazlasıyla keyifli :D Ben 2013-2017 arası baya aktiftim. Sonra 2017'de ara verip 2020'de döndüm, 2020'de yine ara verip 2024'te döndüm 😂

xAlemdarx dönemlerini hatırlıyorum senin :A Eski bir vadiseverim doğrudur :D

Sence Polat mı Çakır mı?
Memati mi Abdülhey mi?
Bak bak biliyodum işte 😂

Aynen x'leri çıkardık tek Alemdar kaldık 😂😂

Ben akıl oyunu izlemeyi severim aksiyonun yanında o yüzden Polat Alemdar.
Tabii ki de Memati, bir katilin de duyguları olduğunu bize gösteren Memati'dir 😂😂

• Güldürdün
Reactions: Bully
Fanatik bir Fenerli ama adaletli bir insansın, çifte standart istediğini görmedim. Her zaman doğruları konuşan birisin, sadece spor yorumlarını görüyorum. Komik olduğun anlaşılıyor (benim kadar olmasa da 😂). Spor bölümüne de katkı veriyosun, böyle devam et aga 😂
Zamanında aldım da ondan artık istemiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Sence Acun, FB işini yönetemiyor mu?
Yönetemiyor tabi ki. Her yabancı dil bilen, her bağlantısı olan futbol işine giremez. Bu meşakkatli bir iştir. Hele ki Fenerbahçe yaralıyken bu görevi onun üstlenmesi saçma sapan bir karardan ibaret.

Belki @12.Adam hak vermez bana ama hem Acun hem hocaları (başkandan bahsetmiyorum bile) sınıfta kaldı

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yönetemiyor tabi ki. Her yabancı dil bilen, her bağlantısı olan futbol işine giremez. Bu meşakkatli bir iştir. Hele ki Fenerbahçe yaralıyken bu görevi onun üstlenmesi saçma sapan bir karardan ibaret.

Belki @12.Adam hak vermez bana ama hem Acun hem hocaları (başkandan bahsetmiyorum bile) sınıfta kaldı
Bence de yönetemiyor.

Yatırım yapıyor musun :D ?

Kurtlar Vadisi harici en çok sevdiğin dizi hangisi?

Karşı cinste en çok dikkat ettiğin 3 şey?

Bence de yönetemiyor.

Yatırım yapıyor musun :D ?
Yok pek ilgilenmiyorum 😂

Kurtlar Vadisi harici en çok sevdiğin dizi hangisi?

Karşı cinste en çok dikkat ettiğin 3 şey?
Kurtlar Vadisi dışında Top 3'e koyabileceğim diziler Ezel ve EDHO derim. Onun dışında Kenan İmirzalıoğlu'nun Acı Hayat'ı da güzeldir :) senin ?

Karşı cinste saygılı mı değil mi ona dikkat ederim, giyimine kuşanması (marka önemli değil), ve bir minimum bakımlı olması :)

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...