Verdiği cevaba bakılırsa bilmiyor. 😅😅😅Bana arada cümle sonunda ağam dediğin oluyor.
Benim kadın üye olduğumu biliyor musun acaba?![]()
Aaaa çok şaşırdım ve güldüm buna. İnanılmaz. 😂😂😂
Verdiği cevaba bakılırsa bilmiyor. 😅😅😅Bana arada cümle sonunda ağam dediğin oluyor.
Benim kadın üye olduğumu biliyor musun acaba?![]()
Dalga geçme usta yaVerdiği cevaba bakılırsa bilmiyor. 😅😅😅
Yok artık 😱VIŞŞŞŞ 😱
Bensu Merve kadar iyi oynamaz agam 😂
Bendende kocaman bir VIŞŞŞVerdiği cevaba bakılırsa bilmiyor. 😅😅😅
Unutmuşum yaYok artık 😱
Bendende kocaman bir VIŞŞŞ![]()
İnsan biraz dikkat eder ama. 😂😂 Konuların bazılarını takip etmediğin çok açık. Etseydin bilirdin. 😅😅Dalga geçme usta ya
Unutmuşum ve bilmiyordum iki farklı şey.Unutmuşum ya
İnsan biraz dikkat eder ama. 😂😂 Konuların bazılarını takip etmediğin çok açık. Etseydin bilirdin. 😅😅
Aaaa çok baskı hissettim kaçarım forumdan haaa 😂😂Unutmuşum ve bilmiyordum iki farklı şey.
Şimdi tam olarak detay istiyoruz@TenTen
Kutlama konularında bile adımı yazıyorum. Üyeler bana cevap verirken bazen adımla hitap eder![]()
Şu an aklıma gelmedi, herşeyi ile güzel şu an@Alemdar foruma yenilik getirsen ne olurdu?
Hahaha, benim bununla ilgili bir anım var sana anlatmıştım. Sende, o ben değilim demiştin. 😂😂Kutlama konularında bile adımı yazıyorum. Üyeler bana cevap verirken bazen adımla hitap eder![]()
Cevap nerde?Aaaa çok baskı hissettim kaçarım forumdan haaa 😂😂
Şu an aklıma gelmedi, herşeyi ile güzel şu an![]()
Kaçamak cevaplar vermiş. Sorular sürekli cevapsız kalıyor. Sevmedim bu durumu.Hahaha, benim bununla ilgili bir anım var sana anlatmıştım. Sende, o ben değilim demiştin. 😂😂
Evet detay bekliyoruz @Alemdar![]()
Ya tamam daa kusura bakma kız olduğunu bilemedik 😂Cevap nerde?
Kaçamak cevaplar vermiş. Sorular sürekli cevapsız kalıyor. Sevmedim bu durumu.
Bizim mevzuyu hatırlamadım ama![]()
ikisi de değil 😂😂😂@Alemdar karnıyarık mı patlıcan kebabı mı?![]()
Biraz banada kaçıyormuş hissi verdi.Kaçamak cevaplar vermiş. Sorular sürekli cevapsız kalıyor. Sevmedim bu durumu.
Bizim mevzuyu hatırlamadım ama![]()
Yani eskisi gibi maç falanda yorumlamıyorum.Ya tamam daa kusura bakma kız olduğunu bilemedik 😂
ikisi de değil 😂😂😂
Adım bir sır değil ama tamamBiraz banada kaçıyormuş hissi verdi.
Şimdi mevzuyu hatırlatırsam ismini öğrenir. Boşver bilmediği ile kalsın. 😅
Sabah kalkarım işe giderim 9'da 17'de eve dönerim, akşam genelde ya maç ya da TV izlerim. Haftanın 1 günü halısaha düzenlerim, PS5 oynarım fc25 falan öyle geçiyor agam@Alemdar normal bir gününü anlatır mısın bize?![]()
Ne demek senden pozitif konuşmazsak kimden konuşucaz beYani eskisi gibi maç falanda yorumlamıyorum.
Ayrıca erkeklerin yazım şekli veya onların ilgi alanları olan konuşma tarzı yazılarımda yok yani
Neyse sonuç olarak hakkımda pozitif şeyler yazman sevindirdi
------
Adım bir sır değil ama tamam
Zaten Dm’de yaz.
İsim dedin sanki bir şeyler canlandı gibi![]()
Çok güzelmiş.Sabah kalkarım işe giderim 9'da 17'de eve dönerim, akşam genelde ya maç ya da TV izlerim. Haftanın 1 günü halısaha düzenlerim, PS5 oynarım fc25 falan öyle geçiyor agam
Ne demek senden pozitif konuşmazsak kimden konuşucaz be
Şehir hayatına alıştım tabii ki ama kırsaldan kastın ne ? Detay verir misinÇok güzelmiş.
Şehir hayatı mı, kırsal yaşam mı sana daha yakın?![]()