Benziyor bence de![]()
Bence benzerlikten, sonuçta Poyraz'da zengo.![]()
serhat estetikçiye gitmiş diyolla aleynanın fotosuylaVay, detaya gel. Benziyorlar ciddenPoyraz'ın bilinçaltı tehlikeli
Love-hate durumu
![]()
Benziyor bence de![]()
Bence benzerlikten, sonuçta Poyraz'da zengo.![]()
serhat estetikçiye gitmiş diyolla aleynanın fotosuylaVay, detaya gel. Benziyorlar ciddenPoyraz'ın bilinçaltı tehlikeli
Love-hate durumu
![]()
O ecünnü gitsin, zira benim estetiğe ihtiyacım yok.serhat estetikçiye gitmiş diyolla aleynanın fotosuyla![]()
ayyy neyse geberO ecünnü gitsin, zira benim estetiğe ihtiyacım yok.![]()
Üzülürüm ancak ama bunlara.
İlgi çekmeye çalışırken senÜzülürüm ancak ama bunlara.![]()
Tatlım ilgi hep bende olduğu için çekmeye çalışmadım hiçbir zaman.
Kuz bak @Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü anasına ve danalarına talipmişlerTatlım ilgi hep bende olduğu için çekmeye çalışmadım hiçbir zaman.![]()
Estetiksiz bir şeye benzemeyen insanlara talip olmak mantıksız.
Hiç ayırt edilmiyor. İsimleri ney bunların şimdi araştırayım bir
Oğlan niye pat diye elendi diyordu herkes sonunda çözüldü , çekemeyip RTÜK e şikayet etmişsin , pissssss.sssEstetiksiz bir şeye benzemeyen insanlara talip olmak mantıksız.![]()
Elime sağlık.Oğlan niye pat diye elendi diyordu herkes sonunda çözüldü , çekemeyip RTÜK e şikayet etmişsin , pissssss.sss
Mutlu çiftleri çekemiyorsun Çiğdem ablan gibiElime sağlık.![]()
Bunlar çift değil tatlım, biraz idrak ama değil mi.Mutlu çiftleri çekemiyorsun Çiğdem ablan gibi![]()
Sen ve Fatikten daha çiftlerBunlar çift değil tatlım, biraz idrak ama değil mi.![]()
Sen ve Fatikten daha çiftler![]()
İlham perisi benimle. Arkadaşı da başkasına gitmiş bu gece. Ama kuzeni varmış göndereyim durNe konusu açsam diye düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆