Kanal D Uzak Şehir - Dizi Yorumları

Dün, Sadakat Alabora'nın kamera arkası görüntülerinde gerçek sesini duydum. Şimdi dizideki sesini duydukça gerçek sesi kulaklarımda çınlıyor.
(Dizide düblaj kullanmıyor kullandığı sesi yine kendisi yapıyor)

Bu bölüm sakindi ama gelişen olaylar vesaire izleyiciyi çeker. 20 reyting gelirse gelecek hafta gelir... @TenTen @Angelica @Emre Ozansoy
Son 7 dakika Alya Alboranın, Sadakat Reis'e çıkışı.
Cihan & Alya sarılmaları
Alyanın Cihanı fark ettirmeden korumaya çalışması, katil olmasını engellemeye çalışmak. Hiç de fena değil. Nâre sahneleri benim adıma biraz sıkıcı oldu bu hafta. Rekor gelebilir yinede hiç şaşırmayız gelirse. 😏

Son 7 dakika Alya Alboranın, Sadakat Reis'e çıkışı.
Cihan & Alya sarılmaları
Alyanın Cihanı fark ettirmeden korumaya çalışması, katil olmasını engellemeye çalışmak. Hiç de fena değil. Nâre sahneleri benim adıma biraz sıkıcı oldu bu hafta. Rekor gelebilir yinede hiç şaşırmayız gelirse. 😏
Bölüm finalinde saygı duruşuna geçtik, o neydi öyle? 😱
Bugün gelen sonuçlara bakarsak dizi bu sezon 20 almaz

• Beğendim
Reactions: TenTen
Bugün gelen sonuçlara bakarsak dizi bu sezon 20 almaz
Sezon Finalide mi almaz. Son sahneden sonra Alya, Cihan ile birlikte olacak izlenimi geldi. Kafayı kırıp bildiğin meydan okudu. Kalan kısa sürede (dizi bölüm sayısı) bu tavrından dönmez gibi. ☺️

• Güldürdün
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
25. Bölüm Tanıtımı

Dün, Sadakat Alabora'nın kamera arkası görüntülerinde gerçek sesini duydum. Şimdi dizideki sesini duydukça gerçek sesi kulaklarımda çınlıyor.
(Dizide düblaj kullanmıyor kullandığı sesi yine kendisi yapıyor)

Bölüm finalinde saygı duruşuna geçtik, o neydi öyle? 😱

Tatlım ben sizler gibi safoz değilim. Anası olmayanları tercih ediyorum en başından yani nannniiikkkkk. :F
bu da bu dizinin fransız versiyonu gibi; hanımağa ve 3 oğlunun hikayesiymiş tiktik bacılarım izler :F:F

Bu alana bir cevap yazın...