Son 7 dakika Alya Alboranın, Sadakat Reis'e çıkışı.Bu bölüm sakindi ama gelişen olaylar vesaire izleyiciyi çeker. 20 reyting gelirse gelecek hafta gelir... @TenTen @Angelica @Emre Ozansoy
Bölüm finalinde saygı duruşuna geçtik, o neydi öyle? 😱Bu bölüm sakindi ama gelişen olaylar vesaire izleyiciyi çeker. 20 reyting gelirse gelecek hafta gelir... @TenTen @Angelica @Emre Ozansoy
Son 7 dakika Alya Alboranın, Sadakat Reis'e çıkışı.
Cihan & Alya sarılmaları
Alyanın Cihanı fark ettirmeden korumaya çalışması, katil olmasını engellemeye çalışmak. Hiç de fena değil. Nâre sahneleri benim adıma biraz sıkıcı oldu bu hafta. Rekor gelebilir yinede hiç şaşırmayız gelirse. 😏
Bugün gelen sonuçlara bakarsak dizi bu sezon 20 almazBölüm finalinde saygı duruşuna geçtik, o neydi öyle? 😱
Sezon Finalide mi almaz. Son sahneden sonra Alya, Cihan ile birlikte olacak izlenimi geldi. Kafayı kırıp bildiğin meydan okudu. Kalan kısa sürede (dizi bölüm sayısı) bu tavrından dönmez gibi. ☺️Bugün gelen sonuçlara bakarsak dizi bu sezon 20 almaz
Aynen öyleSezon Finalide mi almaz. Son sahneden sonra Alya, Cihan ile birlikte olacak izlenimi geldi. Kafayı kırıp bildiğin meydan okudu. Kalan kısa sürede (dizi bölüm sayısı) bu tavrından dönmez gibi. ☺️
Bu tavrından dönmeze 😂 Sezon finaline kadar düşer bence dizi artıkHangi dediğime aynen öyle? 😁😁
Ben hâlâ 20'ye yakın iki sonuç daha alacağını düşünüyorum kalan kısa zamanda.Bu tavrından dönmeze 😂 Sezon finaline kadar düşer bence dizi artık
Bakalım hadi hayırlısı 😂Ben hâlâ 20'ye yakın iki sonuç daha alacağını düşünüyorum kalan kısa zamanda.
@serhatt hiçbir kaynanasına şöyle çıkışamamış , ezikBölüm finalinde saygı duruşuna geçtik, o neydi öyle? 😱
"Ben bu konağın hanım ağasıyım!"
— Fısıldayan ADAM (@huyde12) May 5, 2025
BOMBA bir bölüm sonu. Alya sonunda gerken cevabı verdi, işte karşınızda Albora'ların gercek hanım ağası 💥
Yeni bölümü nasıl buldunuz?#UzakŞehir pic.twitter.com/zfPUQMNyio
Tatlım ben sizler gibi safoz değilim. Anası olmayanları tercih ediyorum en başından yani nannniiikkkkk.@serhatt hiçbir kaynanasına şöyle çıkışamamış , ezik
"Ben bu konağın hanım ağasıyım!"
— Fısıldayan ADAM (@huyde12) May 5, 2025
BOMBA bir bölüm sonu. Alya sonunda gerken cevabı verdi, işte karşınızda Albora'ların gercek hanım ağası 💥
Yeni bölümü nasıl buldunuz?#UzakŞehir pic.twitter.com/zfPUQMNyio
25. Bölüm Tanıtımı
Dün, Sadakat Alabora'nın kamera arkası görüntülerinde gerçek sesini duydum. Şimdi dizideki sesini duydukça gerçek sesi kulaklarımda çınlıyor.
(Dizide düblaj kullanmıyor kullandığı sesi yine kendisi yapıyor)
Bölüm finalinde saygı duruşuna geçtik, o neydi öyle? 😱
bu da bu dizinin fransız versiyonu gibi; hanımağa ve 3 oğlunun hikayesiymiş tiktik bacılarım izlerTatlım ben sizler gibi safoz değilim. Anası olmayanları tercih ediyorum en başından yani nannniiikkkkk.![]()
MedYapım ne zaman uyarlar?bu da bu dizinin fransız versiyonu gibi; hanımağa ve 3 oğlunun hikayesiymiş tiktik bacılarım izler
Oğlanlar iyiymiş.bu da bu dizinin fransız versiyonu gibi; hanımağa ve 3 oğlunun hikayesiymiş tiktik bacılarım izler