Ahhh Medcezir...Ayşe barım mapusa düşmese partner yapardı .ss
Şu role Serenay Sarıkaya o kadar yakışırmış ki… https://t.co/VkBgzZqksW pic.twitter.com/7dRMInH3fE
— elaaa (@elaaa_1_) April 24, 2025
Ahhh Medcezir...Ayşe barım mapusa düşmese partner yapardı .ss
Şu role Serenay Sarıkaya o kadar yakışırmış ki… https://t.co/VkBgzZqksW pic.twitter.com/7dRMInH3fE
— elaaa (@elaaa_1_) April 24, 2025
6. Bölüm Fragmanı
@12.Adam çağtay antisi olmuş artık birlikte döversinizAhhh Medcezir...
çağatay ulusoy’un galatasaraylı olması imajımız açısından harika pic.twitter.com/x9DandvpIt
— Asel Derya Rivero (@cimbomluderyaa) April 24, 2025
@serhatt la içinden geçeriz diycektim ki ani bir fren yaptım.@12.Adam çağtay antisi olmuş artık birlikte döversiniz
çağatay ulusoy’un galatasaraylı olması imajımız açısından harika pic.twitter.com/x9DandvpIt
Ben oyunculuğunu beğeniyorum.Ahlak polisi basar @serhatt la gidersen çağatayın yanına ,rezil olursun![]()
“Eşref değildim ama aradığım tek rüya sendin.”#EşrefRüya dizisi her yerde! 💥 pic.twitter.com/x7k2TNPezP
— Müzik ve TV (@MuzikveTV) April 27, 2025
Ateşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.@12.Adam çağtay antisi olmuş artık birlikte döversiniz
Aaaaa senin boyunda bir avratAteşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
büşranın boy şaka mı ya yuh be kızım pic.twitter.com/DgfseZiSJj
— n (@yilmazbrothers) April 29, 2025
Çağatay ile boyu boyuma.Aaaaa senin boyunda bir avrat
büşranın boy şaka mı ya yuh be kızım pic.twitter.com/DgfseZiSJj
— n (@yilmazbrothers) April 29, 2025
CAGATAY ULUSOY SOV pic.twitter.com/qkffq1QQym
— Herus (@AmaHerus) April 30, 2025
Çağatay ile boyu boyuma.![]()
Çağatay diziyi zarar ettirmiş bölüm başı 4 milyondan azıcık düşer artık7. Bölüm Fragmanı
Maliyetler o kadar arttı ki, Eşref Rüya bile zararına yayında... 4 reyting hiçbir diziyi kurtarmıyor. Siyah Kalp'in ömrü zaten indirim yaptığı için uzadı. Son ana kadar ümit olsa da zor.
— birsenaltuntas (@birsenaltuntas1) May 4, 2025
7 reyting alan dizi zarar ediyormuş demek Çağatay’ın astronomik ücret yüzündenÇağatay diziyi zarar ettirmiş bölüm başı 4 milyondan azıcık düşer artık
Maliyetler o kadar arttı ki, Eşref Rüya bile zararına yayında... 4 reyting hiçbir diziyi kurtarmıyor. Siyah Kalp'in ömrü zaten indirim yaptığı için uzadı. Son ana kadar ümit olsa da zor.
Senin Timoş baştan yüz vermeyecekti oh olsun.Çağatay diziyi zarar ettirmiş bölüm başı 4 milyondan azıcık düşer artık