IHHH sallarsın beDonumda sallarım ayol o kim oluyor asıl.![]()
IHHH sallarsın beDonumda sallarım ayol o kim oluyor asıl.![]()
Meryem Uzerli istediğini alır. Doğru demiş sen kim oluyorsun? 😅😁
Orada istediğimi alırım diyen o değil, benim.Meryem Uzerli istediğini alır. Doğru demiş sen kim oluyorsun? 😅😁
Hudutsuz'u istiyor ise alacaktır. 😍😍
Bende o lafı o diyebilir diyorum. 😄 Senin öyle bir durumun yok konumun itibariyle. 😂😂Orada istediğimi alırım diyen o değil, benim.![]()
Konumumu bilsen apışıp kalır zararlı çıkarsın.Bende o lafı o diyebilir diyorum. 😄 Senin öyle bir durumun yok konumun itibariyle. 😂😂
Aman böyle bir şeysen zaten uzak dur.
Dizi bitmedi ki devam edecek. Yapımcı açıkladı.Mehmed Bir Cihan Fatihi, 2018'de erkenden bitmişti. Ondan sonra ilk kez bir dizinin erken final kararı almasına bu kadar üzüldüm. Bir dizinin başına bu kadar sorun gelmesi çok garip. Devamlı şekilde yayınlana bilse tüm gruplarda 7+ reytinglere ulaşabilirdi. Yazık oldu. Uzun bir süre daha kimse televizyona bu tarz bir dizi yapmaya cüret etmez artık.
Her an her şey olabilir. Çokta güvenmemek lazım Sezon Finali açıklamasına. Oyuncununda kendi açıklamasını değişmesi çok masumane gelmedi. Yapımcı daha fazla zarar etmemek için de açıklama değiştirmiş olabilir oyuncusuna.Dizi bitmedi ki devam edecek. Yapımcı açıkladı.![]()
Taner abime laf ettirmem 😂Aman böyle bir şeysen zaten uzak dur.![]()
Görürüz Eylül ayında.Her an her şey olabilir. Çokta güvenmemek lazım Sezon Finali açıklamasına. Oyuncununda kendi açıklamasını değişmesi çok masumane gelmedi. Yapımcı daha fazla zarar etmemek için de açıklama değiştirmiş olabilir oyuncusuna.
Öyle bir ederim ki şaşarsın.Taner abime laf ettirmem 😂
AAAAA EDEPSİZÖyle bir ederim ki şaşarsın.![]()
Ya şu ifadeler kısmına şu tarz resimler için kusmalı bir ifade gelmeli 😅😅 yada iğrenç manasında olabilecek bir ifade. 😂😂
Var zaten.Ya şu ifadeler kısmına şu tarz resimler için kusmalı bir ifade gelmeli 😅😅 yada iğrenç manasında olabilecek bir ifade. 😂😂