- Reaksiyon puanı
- 16,495
- Puanı
- 1,060
Eylül ortasında görüşürüz.İmaj toparlama çalışmaları bunlar.![]()
Eylül ortasında görüşürüz.İmaj toparlama çalışmaları bunlar.![]()
Görüşürüz.Eylül ortasında görüşürüz.![]()
Yapımcıdan azarı yiyince kıvırmış işte, bal gibi final.![]()
Böyle kadroya sezon finali altında diziyi bitirmek yakışmaz adam gibi Final diyin işteAçıklamasını düzeltmiş Cem Yiğit Üzümoğlu. Bizi de üzdü yani.![]()
![]()
İmajlarını lekelemek istemiyorlar daha fazla.Böyle kadroya sezon finali altında diziyi bitirmek yakışmaz adam gibi Final diyin işte
Bu dizi bitti. Daha neyini tartışıyoruz anlamadım ki. Meryem Uzerliyi Hudutsuz'a alayım hemen. Miray Danerden dolayı boşluk oluştu. 😁 @Alemdarİmajlarını lekelemek istemiyorlar daha fazla.
İmajlarını lekelemek istemiyorlar daha fazla.
Meryem Uzerli doğru lanBu dizi bitti. Daha neyini tartışıyoruz anlamadım ki. Meryem Uzerliyi Hudutsuz'a alayım hemen. Miray Danerden dolayı boşluk oluştu. 😁 @Alemdar
Alın da 3 bölüme final yapın.Bu dizi bitti. Daha neyini tartışıyoruz anlamadım ki. Meryem Uzerliyi Hudutsuz'a alayım hemen. Miray Danerden dolayı boşluk oluştu. 😁 @Alemdar
Dönem dizilerinden kadını çıkarmış oluruz. Yolumuza bakarız.Alın da 3 bölüme final yapın.![]()
Onun yolu yol olsaydı bu dizinin başına bunlar gelmezdi.Dönem dizilerinden kadını çıkarmış oluruz. Yolumuza bakarız.![]()
Benim için özel konumdadır. Laf ettirmem. Aksiyonların aranılan yüzü. Halo ile baş göz edicez. Laf ettirmem Meryem Uzerliye. ☺️☺️☺️ @AlemdarOnun yolu yol olsaydı bu dizinin başına bunlar gelmezdi.![]()
Ben ederim.Benim için özel konumdadır. Laf ettirmem. Aksiyonların aranılan yüzü. Halo ile baş göz edicez. Laf ettirmem Meryem Uzerliye. ☺️☺️☺️ @Alemdar
Şu dönem dizisinden kurtulalım da neler yapıyoruz bak gör.Ben ederim.Halo ile ben varken kimse baş göz olamaz.
![]()
Sen mi ??? Halo donuna saldı bileBen ederim.Halo ile ben varken kimse baş göz olamaz.
![]()
Sen kim Meryem Uzerli varken be 😂Neden????
Donumda sallarım ayol o kim oluyor asıl.Sen kim Meryem Uzerli varken be 😂