- Reaksiyon puanı
- 16,522
- Puanı
- 1,060
Beyaz yalan diye bir şey var mı?Aslına bakarsan spesifik yok iki kere ameliyat olmak zorunda kalsam da burun diyeyim koku almam iyidir![]()
Beyaz yalan diye bir şey var mı?Aslına bakarsan spesifik yok iki kere ameliyat olmak zorunda kalsam da burun diyeyim koku almam iyidir![]()
Nasıl oynadığını bilmiyorum iyi oynuyorsa beni yener büyük ihtimalle peste o kadar kolay değil ama fifa çok az oynadım![]()
Bakma sen ona yenilmen doğal zamanında forumda herkesi yenmiştim![]()
Fişek gibi oynuyorBilmiyorum nasıl oynuyorsun işte fazla iddialı değilim bu konularda![]()
Ps4Hangisinde iyisin lan ?Ps 4 mü ? Ps 5 mi? Xbox mı?
Ne biliyim 🤬 (kızgınlık değil)
![]()
Çocukluğumdan beri düzenli oynadığım tek oyun futbol oyunlarıdır karşımdaki prof değilse kolay kolay yenilmemBilmiyorum nasıl oynuyorsun işte fazla iddialı değilim bu konularda![]()
Ps5 denemedin mi ?Ps4
------
Çocukluğumdan beri düzenli oynadığım tek oyun futbol oyunlarıdır karşımdaki prof değilse kolay kolay yenilmem![]()
Gece yarısı sokakta yürürken köpek sürüsü görürsemSana kendini ne GÜVENSİZ hissettirir?
Bir iki kere oynadım çoğunkukla 4Ps5 denemedim mi ?@Gerekli24
Facebook neden sence eski ilgisini kaybetti?Gece yarısı sokakta yürürken köpek sürüsü görürsem
------
Bir iki kere oynadım çoğunkukla 4
Ps 4 te favori takımın var mı? En sevdiğin formasyon ne ?Gece yarısı sokakta yürürken köpek sürüsü görürsem
------
Bir iki kere oynadım çoğunkukla 4
Her şeyin vakti var bir kere daha çok yaşı üst kişiler doldu yani aslında bu grup için bence değil ilgi kaybı ancak bu bence genç kitleyi kaçırdı biraz da diğer sosyal medya platforormları daha gençlere hitap eder hale geldi ve buna uyum sağladılar facebook buna o kadar uyum sağlayamadı benceFacebook neden sence eski ilgisini kaybetti?
Çok doğru, bence de.Her şeyin vakti var bir kere daha çok yaşı üst kişiler doldu yani aslında bu grup için bence değil ilgi kaybı ancak bu bence genç kitleyi kaçırdı biraz da diğer sosyal medya platforormları daha gençlere hitap eder hale geldi ve buna uyum sağladılar facebook buna o kadar uyum sağlayamadı bence
Net, dinleyici, düşünür bu tarz sorulara farklı zaman farklı cevap verebilirimÇok doğru, bence de.
Kendini bize 3 kelime ile tanıt.![]()
Kişiliğin, ailene benziyor mu? Genelde öyledir çünkü.Net, dinleyici, düşünür bu tarz sorulara farklı zaman farklı cevap verebilirim![]()
Ailemden aldığım yönler var hissediyorum hatta ama farklı yönlerim daha var gibiKişiliğin, ailene benziyor mu? Genelde öyledir çünkü.
Ben de yoruldum büyük ihtimalle konu bitince bir süre sınavlar da yaklaşıyorken forum süresini azaltacağım
Son Durak 6 yakında vizyonda. İzleyecek misin gidip?Ailemden aldığım yönler var hissediyorum hatta ama farklı yönlerim daha var gibi
Sinemada bir iki kere mi ne gidip film izlemişimdirSon Durak 6 yakında vizyonda. İzleyecek misin gidip?
Yorulduğum zaman kullandığım taktikBen de yoruldum büyük ihtimalle konu bitince bir süre sınavlar da yaklaşıyorken forum süresini azaltacağım![]()