Adliye mensupları burada cirit atıyor zaten.Lan yetersiz açık açık yazma savcı falan vardır forumda![]()
Adliye mensupları burada cirit atıyor zaten.Lan yetersiz açık açık yazma savcı falan vardır forumda![]()
Ne niyetle istediği önemli@Gerekli24 sevgiline telefon şifreni söyler misin?![]()
Lahmacun sebebi onun tadını daha çok seviyorum@Gerekli24 lahmacun mu pide mi , neden?![]()
Ya nasıl son kullanma tarihi geçmiş bir gıda uygun değilse öyleAlmalı yutmalı vs vs hevesimi kaçırdın.
Niye riskli ya neyse öğrenmiş olduk![]()
Ooooo sormak istediğim sorular ahhhh 🤬 @xdragxxSevgilinin günlüğünü okur musun?
Fake sosyal medya hesabın var mı?
Stalk yapmayı sever misin?
En sevdiğin yemeği 1 kişi paylaşman hakkın var sadece diyelim. O KİŞİ KİM OLUR forumdan?Ne niyetle istediği önemli
Lahmacun sebebi onun tadını daha çok seviyorum
Ya nasıl son kullanma tarihi geçmiş bir gıda uygun değilse öyleKi bu ilaç bu kimyasal stabilitesi falan bozulmuş olabilir bundan dolayı mikroorgaanizma üreyebilir etkinliği azalabilir ha daha yeni geçmişse bir şey olma ihtimali düşüktür ama ne gereği var
![]()
@Gerekli24 gizlice eski sevgilinin profiline bakmak yanlış mı sence?
Niye bir anda bu konulara girdikSevgilinin günlüğünü okur musun?
Fake sosyal medya hesabın var mı?
Stalk yapmayı sever misin?
Boyun devrilsinSorsaydın
Stalk da yaparım günlüğünü de okurum![]()
Kim daha çok o yemeği seviyorsaEn sevdiğin yemeği 1 kişi paylaşman hakkın var sadece diyelim. O KİŞİ KİM OLUR forumdan?![]()
Vücudunda en beğendiğin YERİN?
Allah razı olsun
Aslına bakarsan spesifik yok iki kere ameliyat olmak zorunda kalsam da burun diyeyim koku almam iyidirVücudunda en beğendiğin YERİN?![]()
Hangi konsol oyunu ama düzgün sor bari
Nasıl oynadığını bilmiyorum iyi oynuyorsa beni yener büyük ihtimalle peste o kadar kolay değil ama fifa çok az oynadım
Bakma sen ona yenilmen doğal zamanında forumda herkesi yenmiştimNasıl oynadığını bilmiyorum iyi oynuyorsa beni yener büyük ihtimalle peste o kadar kolay değil ama fifa çok az oynadım![]()
Hangisinde iyisin lan ?Hangi konsol oyunu ama düzgün sor bari![]()
Bilmiyorum nasıl oynuyorsun işte fazla iddialı değilim bu konulardaBakma sen ona yenilmen doğal zamanında forumda herkesi yenmiştim![]()