Kanal D: [/B]Kendisini Türkiye'nin kanali olarak tanitan basarili kanal, Kanal D yine güzel projeleri ekrana sunuyor. Kanal D'ye bildiginiz gibi yeni dizi daha eklenecek: Ayrilik Olmasa/Ben-u-Sen.. Bu diziyi merakla beklemekteyim, çünkü Nurgül Yesilçay, Sahin Irmak, Ali Sunal, Settar Tanriögen ve Nur Sürer gibi basarili oyuncular yer almaktadir. Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki, geçen sezonun reytingini alamasa da su an hala Türkiye'nin ve Kanal D'nin en çok izlenen dizisi. Umutsuz Ev Kadinlari, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Arka Sokaklar'da basarisini sürdürüyorlar. Kanit'da saatine göre çok basarili. Yalan Dünya'da çok iyi oranlar alarak yayin hayatina devam ediyor..
Show Tv: Show Tv'nin yüzü bu sezon dizileriyle az olsa da gülse, yine basarili projeleri ekrana sunmaya devam ediyor.. Bu basarili projelerden bir tanesi de Adini Feriha Koydum.. Basarili senaryosu ve basarili oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, Haziran ayindan 65.bölümüyle ekranlara veda edecek. Show Tv'nin diger dizisi Pis Yedili su an Türkiye'nin en çok izlenen gençlik dizisi özelligini tasiyor. MUCK dizisi bence yeni gelen dizilerden dolayi günü degisecektir. Show Tv diziyi Adini Feriha Koydum'un hemen ardindan yayinlatabilir, bu da diziyi olumlu etkiler. Fakat karsisinda Beyaz Show gibi basarili bir talk show'un karsisindan olacagini da Show Tv göz önünde bulunmasi gerekir eger böyle bir gün degisiklikligi gerçeklestirmek istiyorsa. Show Tv yakinda da Eve Düsen Yildirim, Suskunlar, Ustura Kemal ve Hababam Uzay gibi dizileri ekran karsisina koyacaktir, bakalim Show Tv'nin yüzü bu dizilerden yana gülecekmidir?
Star Tv: Yeni yila büyük degisikliklere giren Star Tv, henüz bir türlü istenilen basarisini ulasamamis gözüküyor. Muhtesem Yüzyil, muhtesem reytingler almaya devam ediyor. Iffet'de basarisini sürdürüyor.. Firar ortalama reytinglerle devam ederken, Behzat Ç. A/B grubunda iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Bir Erkek Bir Kadin dizisi de özellikle A/B grubunda basarisini sürdürürken, Bir Çocuk Sevdim gayet iyi reyting alarak yayin hayatina devam ediyor. Kanalin yeni dizileri Koyu Kirmizi ve Kalbim 4 Mevsim'de bir türlü istenilen basariyi gösteremiyorlar.
ATV: Dizi atv'de izlenir sloganiyla evlerimize konuk olan atv, sezon basinda gördügü büyük hayal kiriklari sonunda, toparlanmis gözüküyor. Mahsun Kirmizigül'ün hikayesini yazdigi Hayat Devam Ediyor dizisi atv'nin en çok izlenen dizisi halinde. Kanalin komedi dizilerinden Yahsi Cazibe ve Alemin Kirali iyi giderken, Çocuklar Duymasin geride kaldi bu hafta. 25 bölümden olusan SON dizisi de beklenen reytinglerinden altinda kalarak kanalini tatmin etmemektidir. Al Yazmalim için de yolun sonu artik gözükmeye basladi. Büyük umutlarla baslayan dizi, reyting canavarina yenilip gelecek haftalarda ekranlara veda edecektir.
FOX: Çok fazla dizi ekrana getirmeyen FOX, çok da kötü gitmiyor. Yer Gök Ask ve Lale Devri dizileri basarililar ve Araf Zamani'da Total grubunda basarili gitmis bu hafta. Babam Için dizisi de yeni gününde beklenen sonuçlarini vermezken, Varmisin Yokmusun'da reytinglerde "yokum" dedi. Subat ayinda çekimleri baslayacak olan ve FOX'ta ekrana gelmeye planlanan "Özel Hastane" dizisi bakalim FOX'un diger drama dizilerine göre nasil sonuç elde edecek?
TRT 1: Seksenler, Avrupa Avrupa ve Sakarya Firat dizileri iyi sonuçlar alirken, Mor Menekseler, Küçük Hanimefendi ve Sen de Gitme dizileri gerilerde kaliyorlar. Sosyal medyada fenomen hale gelen Leyla ile Mecnun dizisi de 1-2 reytinglerde gezmeye devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda Seksenler, Avrupa Avrupa ve Sakarya Firat dizileri nasil gidecegini çok merak ediyorum.
STV: Sefkat Tepe ve Farkli Desenler gibi basarili dizileri ekrana koyan ve iki dizide güzel reytingler alan STV bu hafta iyi gitmis. Geçtigimiz Cumartesi gününün en çok izlenen dizisi olan Sefkat Tepe 7 reytingi asarak STV adina çok çok basarili gitmis. Farkli Desenler dizisi de iki grupta basarili gitmis bu hafta.. Dizi TOTAL grubunda 4 reytingi geçmeyi basarmis.
TNT: Kurtlar Vadisi Pusu, Bir Kadin Tanidim ve Arka Siradakiler gibi dizileri bünyesinde barindiran TNT'nin yüzü sadece Kurtlar Vadisi Pusu'dan yana gülüyor. Pana Film'e ait olan diger dizi Bir Kadin Tanidim bir türlü istenilen basariya varamiyor ve ilk 100'e de girememis bu hafta zaten.. Eski kadrosuyla yeniden baslayan Arka Siradakiler dizisi de iyi gitmemis bu hafta.. Bence dizinin yeniden baslamasi büyük bir hataydi, yerine baska bir gençlik dizisi baslatabilirdi TNT.[/SIZE][/COLOR][/FONT]