Açtım açmaz olur muyum?Açmamışsındır![]()
Açtım açmaz olur muyum?Açmamışsındır![]()
İyi iyi güzel gidiyor hayat yaramazlık yokTeşekkürler umarım senin için hayat iyidir en azından öncekinden kötüye gitmiyorduryarıladık bu dönemle okulu
![]()
Okulu sorsaydın söylerdim illaAçtım açmaz olur muyum?![]()
İyi sevindim foruma girdiğimizde görürüz inşallah birbirimiziİyi iyi güzel gidiyor hayat yaramazlık yok![]()
Ben de dönmem diyordum bir nevi 3 sene sürdü zaman aşımına uğradı diyelimOkulu sorsaydın söylerdim illa
------
İyi sevindim foruma girdiğimizde görürüz inşallah birbirimiziBen dönmez diyordum senin için
![]()
İyi iyi tam denk geldikBen de dönmem diyordum bir nevi 3 sene sürdü zaman aşımına uğradı diyelim![]()
Ünlü resimlerine laf edilmiş yeni görev açıldıİyi iyi tam denk geldik![]()
Cesedimi çiğnemeleri lazımForumun en güzel yerlerinden kapatılması söz konusu olamaz![]()
Okulu sorsaydın söylerdim illa
------
İyi sevindim foruma girdiğimizde görürüz inşallah birbirimiziBen dönmez diyordum senin için
![]()
Ben de dönmem diyordum bir nevi 3 sene sürdü zaman aşımına uğradı diyelim![]()
İyi iyi tam denk geldik![]()
Aykut, beni özlediği için geri geldi.Ünlü resimlerine laf edilmiş yeni görev açıldı![]()
Namazı orucu biliyorsun da , kurbanı mı bilmiyorsun gastirit? Domuşuk kurban istiyor…
Ramazan gelmişken bu sahneyi atmamak olmaz![]()
Zaten kalabalıksınız adam başı 1 gün oruç tutarsınız.Namazı orucu biliyorsun da , kurbanı mı bilmiyorsun gastirit? Domuşuk kurban istiyor…![]()
Bugün vefat yıl dönümü. Allah rahmet eylesin.
Çok zamansız gitti maalesef Kuddusi baba Allah rahmet eylesin...
Cücüyle nerde konuştun ?Ah ulan ahhhh
Şukufe'yi çok özlemişim gitti komşu kızı 2 bölüm durup... Cüneyt abiye sorduğum sorulardan birinde de Zuhal Topal ayrılmasaydı finalde Şukufe ve Cevo evlenecek diyordu zaten ulan Zuhal Topal neden çıktın be neden
Cüneyt abiyle iletişimim var sosyal medya üzerinden o kadar dizinin sadık kitlesindenim olsun o kadarCücüyle nerde konuştun ?
Şukufe neden ayrıldı ki?