Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumun en güzel yerlerinden kapatılması söz konusu olamaz:A
Cesedimi çiğnemeleri lazım :A
2011den beri ilmek ilmek ördük biz oraları çocuk yaşta Orçun gibi kaç adam yetiştirdik :A
Futbol konularında bile futbolcular üstü çıplak paylaşılıp parlak geyiği yapılıyor bizim gacılara karışamazlarsss

Okulu sorsaydın söylerdim illa :A
------

İyi sevindim foruma girdiğimizde görürüz inşallah birbirimizi :A Ben dönmez diyordum senin için:A

Ben de dönmem diyordum bir nevi 3 sene sürdü zaman aşımına uğradı diyelim :A

İyi iyi tam denk geldik:A

Ünlü resimlerine laf edilmiş yeni görev açıldı :A
Aykut, beni özlediği için geri geldi. :A
@Gerekli24

Ramazan gelmişken bu sahneyi atmamak olmaz :A

• Harika
Reactions: 12.Adam

Yine düştük bataklığa dün 2-3 sahne izleyim derken 2 bölüm izlemişim bugün de 70'den devam ederim :A

• Güldürdün
Ah ulan ahhhh
Şukufe'yi çok özlemişim gitti komşu kızı 2 bölüm durup... Cüneyt abiye sorduğum sorulardan birinde de Zuhal Topal ayrılmasaydı finalde Şukufe ve Cevo evlenecek diyordu zaten ulan Zuhal Topal neden çıktın be neden

Ah ulan ahhhh
Şukufe'yi çok özlemişim gitti komşu kızı 2 bölüm durup... Cüneyt abiye sorduğum sorulardan birinde de Zuhal Topal ayrılmasaydı finalde Şukufe ve Cevo evlenecek diyordu zaten ulan Zuhal Topal neden çıktın be neden
Cücüyle nerde konuştun ?
Şukufe neden ayrıldı ki?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Cücüyle nerde konuştun ?
Şukufe neden ayrıldı ki?
Cüneyt abiyle iletişimim var sosyal medya üzerinden o kadar dizinin sadık kitlesindenim olsun o kadar :A Ulvi'nin aslında ilkokul arkadaşı olduğunu Koyu Bilo'nun mahalleden bir abisi olduğunu falan biliyorum :A

Zuhal Topal o dönem izdivaç programı sunuyordu aynı zamanda ordan yürümeyi tercih etti maalesef.

• Güldürdün