Klasik hamur işleri yapıp dağıttım komşulara ramazandan dolayı. Bizim evin gelenekleriBahsetmiştinÖvgü nazar getirir, artık ne hünerler sergilediysen
![]()
Klasik hamur işleri yapıp dağıttım komşulara ramazandan dolayı. Bizim evin gelenekleriBahsetmiştinÖvgü nazar getirir, artık ne hünerler sergilediysen
![]()
@Bully ile bana da yollasaydın bak canımız çekti. Pişi mi yaptın ?Klasik hamur işleri yapıp dağıttım komşulara ramazandan dolayı. Bizim evin gelenekleri@Yakamoz-Asi
Pide - Simit falan işte@Bully ile bana da yollasaydın bak canımız çekti. Pişi mi yaptın ?![]()
Kendin mi yaptın? Waowwwww (Hazır aldı, mikrodalgada ısıttı servis etti) @BullyPide - Simit falan işte![]()
Kazandığın sevabın yanında ufacık bir hastalık nazarı da olsun artık o kadarKlasik hamur işleri yapıp dağıttım komşulara ramazandan dolayı. Bizim evin gelenekleri@Yakamoz-Asi
İsveç’te Türk Kültürünü yaşatıyor.Kazandığın sevabın yanında ufacık bir hastalık nazarı da olsun artık o kadarGeleneklerine bağlı bir ailesiniz maşallah
![]()
Burası İsveç. Ha deyince bulunmaz öyle. Tabiki kendim yaptımKendin mi yaptın? Waowwwww (Hazır aldı, mikrodalgada ısıttı servis etti) @Bully
10 parmağında on marifet yok mu İskandinavya ‘da huy huyuna suyu suyuna gidecek biriBurası İsveç. Ha deyince bulunmaz öyle. Tabiki kendim yaptımişin güzel tarafı bu.
Tost ekmeği ve baguette 🥖 harici hazır ekmek alan biri değilim.
Ben babaannemden gördüğüm bir kaç geleneği devam ettiriyorum.Kazandığın sevabın yanında ufacık bir hastalık nazarı da olsun artık o kadarGeleneklerine bağlı bir ailesiniz maşallah
![]()
Klasik hamur işleri yapıp dağıttım komşulara ramazandan dolayı. Bizim evin gelenekleri@Yakamoz-Asi
Bayram sabahı musluktan , diğer günler farklı su mu ? ÇözemedimBen babaannemden gördüğüm bir kaç geleneği devam ettiriyorum.
Bayram sabahı musluktan sabah ezanı öncesi su almak gibi. Zemzem suyudur derdi babaannem. Şansımıza musluktan su içtiğimiz için bunu her bayram yapıyorum
Tadıda farklı oluyor.
Yok be öyle deme sana da yeter bolca yapmıştır.
Sanki sana ulaştıracak mesafedemisin
Yorma kafamı. Yorgunum zatenBayram sabahı musluktan , diğer günler farklı su mu ? Çözemedim
------
Yok be öyle deme sana da yeter bolca yapmıştır.![]()
Bayram sabahı musluktan , diğer günler farklı su mu ? Çözemedim
------
Yok be öyle deme sana da yeter bolca yapmıştır.![]()
Peki yorgun olmadığın zaman anlatırsın.Sanki sana ulaştıracak mesafedemisin
------
Yorma kafamı. Yorgunum zaten![]()
Sanki sana ulaştıracak mesafedemisin
------
Yorma kafamı. Yorgunum zaten![]()
Haydaa niye böyle düşünüyorsun?Hayatta yapmaz bana unut![]()
Yemeksepetinden söyle gelsin.Orada olsam bile yapmazsın sen yıllardır yapmıyorsuninsan bir fotoğraf koyar al gözünüz bari bayram etsin der. Yok.
![]()
Zamanında çok foto atıyordum.Orada olsam bile yapmazsın sen yıllardır yapmıyorsuninsan bir fotoğraf koyar al gözünüz bari bayram etsin der. Yok.
![]()
Haydaa niye böyle düşünüyorsun?
------
Yemeksepetinden söyle gelsin.![]()
Zamanında çok foto atıyordum.
Boşver beni daha çok nazar edersiniz![]()
Kendimi düşünmem gerekiyor kusura bakmayın…
Kendimi düşünmem gerekiyor kusura bakmayın…