Valla ya bu neLen sorgudaki Aykut mu Berk mi biriniz açıklasın bu ne böyle![]()
Dosi>xdragxx diyor adam gidin dosiye soru sorun bana niye soru soruyorsunuz
Valla ya bu neLen sorgudaki Aykut mu Berk mi biriniz açıklasın bu ne böyle![]()
Benimdi ama bunlar iç hesaplaşma yaşıyorlar bırak dokunma.Len sorgudaki Aykut mu Berk mi biriniz açıklasın bu ne böyle![]()
@Yakamoz-Asi bundan güzel cevap görmedim.
Konuyu oku istersen.Len sorgudaki Aykut mu Berk mi biriniz açıklasın bu ne böyle![]()
Benimdi ama bunlar iç hesaplaşma yaşıyorlar bırak dokunma.
------
@Yakamoz-Asi bundan güzel cevap görmedim.![]()
Geldi gelmez olur mu bana soru gelmiyor ki napayım insanları mı dürteyim?Senin iṣine gelmiṣ sanki?![]()
Valla ya bu ne
Dosi>xdragxx diyor adam gidin dosiye soru sorun bana niye soru soruyorsunuz![]()
Demiyor sonbaharda yazmıştı bir kere aaaaaaaaa amma uzattın haValla ya bu ne
Dosi>xdragxx diyor adam gidin dosiye soru sorun bana niye soru soruyorsunuz![]()
Burası böyle yer demek ki herkesi çekebiliyor bir ara ben de tecrübe etmek isterim ne kadar reyting getiririm bilmem amaKonuyu oku istersen.
Ayrıca bir ara ben bile sorguya çekildim bir ara![]()
Konuyu oku istersen.
Ayrıca bir ara ben bile sorguya çekildim bir ara![]()
Öpücem Fethicim.Sen baṣ aktörsün aslında![]()
Yok diyo diyo ben anlayacağımı anladımDemiyor sonbaharda yazmıştı bir kere aaaaaaaaa amma uzattın ha
Diğer ay seni alıyoruz o zamanBurası böyle yer demek ki herkesi çekebiliyor bir ara ben de tecrübe etmek isterim ne kadar reyting getiririm bilmem ama![]()
Bana ban yemişken mesaj yollatıyorduSenin iṣine gelmiṣ sanki?
------
Aykut da Aykut diye diye aylarca yedi bizi ṣimdi muradına erdi mi emin değilim![]()
Müsait misin şu an?Yok diyo diyo ben anlayacağımı anladım
Hee müsaitimMüsait misin şu an?
Gelecek ay konuk yok mu ben vardır diyordum yoksa olurDiğer ay seni alıyoruz o zaman![]()
Beni geçebileceğini sanmıyorum.Burası böyle yer demek ki herkesi çekebiliyor bir ara ben de tecrübe etmek isterim ne kadar reyting getiririm bilmem ama![]()
Dosi diyince aklına gelen 10 kelime diye sorsanızaAykut diyince aklına gelen 10 kelime @12.Adam