Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

@Royal_Highness Royalcım... ne olduğu belli olmayan bu grupta ne işin var....Nasıl dahil olabildin...İçinde bir royal bey mi var yoksa?

@xdragxx kas yapıyormuşsun...seni kesen bir hocan varmış..bir söylenti aldım

@RüzgarGülü adını sırf dm den yürüsünler diye rüzgar gülü yapmışın, neden ?

@Mr.At Neden at olm neden attt!!

@12.Adam 13. adam yada 11. adam ne olurdu?
Ama çok sert vurmuşsun. Nickim eskiden warlords tu büyüdük sonra dedim RüzgarGülü ypaayım bende anlamı büyük diye ama çok dalga geçen olmuştu forumda o zamanalr.

Sonradan yeni gelen üyeleri kandırdım çok fazla üyeyi hemde ama ilk amacım kız sansınlar diye değildi :)

Söyle bakalım ne yapmalıydım nickimi ha söyle :)

@Royal_Highness Royalcım... ne olduğu belli olmayan bu grupta ne işin var....Nasıl dahil olabildin...İçinde bir royal bey mi var yoksa?

@xdragxx kas yapıyormuşsun...seni kesen bir hocan varmış..bir söylenti aldım

@RüzgarGülü adını sırf dm den yürüsünler diye rüzgar gülü yapmışın, neden ?

@Mr.At Neden at olm neden attt!!

@12.Adam 13. adam yada 11. adam ne olurdu?
11 adam bir futbol takımının ilk onbiri
13.adam kim onu kestiremiyorum ama düz taban uğursuz @xemrexxx olurdu.

@Yakamoz-Asi senide anıyoruz.. zamparalık yapacam diye ektin bizi. çizdim üstünü :F:F:F

@xdragxx yaptığın en çılgın davranış yada olay nedir? galatasay forması giyip en büyük cimcom dediğini içeren video gördüm.

@Royal_Highness aslında kafasına çekiçle vurup,patlatsam yeri var dediğin ama karşısında gülücükler saçtığın birileri varmış sanırım

@RüzgarGülü en son ne zaman ayık gezdin?

@Mr.At ingiliz tayı ile görmüşler seni doğru mu ?

@12.Adam 1 ay forumsuz naptın ..bütün gün ziyaretçi takıldın demi?

Sayın program moderatörü @The_Erinch, kendi programına "ne olduğu belli olmayan" demen biraz garip oldu bence :A Senin konseptlerin güzel olduğu ve baya goygoy döneceğini düşündüğüm için buradayım :)
Ve kesinlikle Royal Hanım'ım :D

@Yakamoz-Asi senide anıyoruz.. zamparalık yapacam diye ektin bizi. çizdim üstünü :F:F:F

@xdragxx yaptığın en çılgın davranış yada olay nedir? galatasay forması giyip en büyük cimcom dediğini içeren video gördüm.

@Royal_Highness aslında kafasına çekiçle vurup,patlatsam yeri var dediğin ama karşısında gülücükler saçtığın birileri varmış sanırım

Ramazan ayı olduğu için paylaşmıyorum böyle şeyler linç yiyorum ama madem sordun. Yılbaşından önceydi sanırım sigara felan filan bırakayım herşeyi tertemiz olayım dedim kafayı yedim yine sorguladım herşeyi sonra dedim bu benim yaşam biçimim ben böyleyim ve bu bizde kronik o yüzden ayık gezmek demeyelim de promilli diyelim ama yüksek değil lakin kafalar hep high :)

Bir anda ciddi olup bir anda saçmalayablirim bu benim. Merhaba :)

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi

Haliyle ama bizimkini elçi tuttum bir de
@Gerekli24 arkadaşımızı haklarını helal etsinler. Benden yana helal olsun.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Sayın program moderatörü @The_Erinch, kendi programına ne olduğu belli olmayan demen biraz garip oldu bence :A Senin konseptlerin güzel olduğu ve baya goygoy döneceğini düşündüğüm için buradayım :)
Ve kesinlikle Royal Hanım'ım :D

kimmiş bu ya çok ayıp değil mi ayıbı boşver paylaş bakalım :D :D

Düşünmem lazım. gs forması giymeyi bırak öyle bir anın ihtimali bile olmadı olamaz tabii :A
En çılgın yaptığım şey bi sevgilim vardı ayrılmıştık onun canını acıtmak için en yakın arkadaşına yürümüştüm :A Kız da işin tuhafı bana karşı boş değilmiş neden ben varken onla oldun hiç mi anlamadın seni sevdiğimi falan demişti ben de kader işte kısmetim kapanmış demek ki o zaman demiştim. Buluşma ayarlayacaktık şehir dışındaydı olmadı sonrasında benim de gönlüm başka birine kaymıştı ama amacıma ulaştım :A
Eskinin kulağına gitmişti canı yanmıştı kızla da küsmüştü :A

Düşünmem lazım. gs forması giymeyi bırak öyle bir anın ihtimali bile olmadı olamaz tabii :A
En çılgın yaptığım şey bi sevgilim vardı ayrılmıştık onun canını acıtmak için en yakın arkadaşına yürümüştüm :A Kız da işin tuhafı bana karşı boş değilmiş neden ben varken onla oldun hiç mi anlamadın seni sevdiğimi falan demişti ben de kader işte kısmetim kapanmış demek ki o zaman demiştim. Buluşma ayarlayacaktık şehir dışındaydı olmadı sonrasında benim de gönlüm başka birine kaymıştı ama amacıma ulaştım :A
Gol atarken ofsayt olmuş şehir dışında olması kötü olmuş :D :D

Vay kazanova Cevahir vayyyyy :A

@xdragxx aynı anda iki kızı idare ettiğin doğru mu? idare ediyorsan nasıl yapıyorsun? tüyo alalım ?

@Mr.At terlik yedin mi küçükken ? yoksa el üstünde mi büyüdün ?

@RüzgarGülü en zon ne zaman utandın..yada utanılacak birşey yaptın ? ne yaptın?

@Royal_Highness hayali arkadaşın oldu mu..yada var mı... sohbet eder misin onunla

@12.Adam en büyük keşken nedir?

@Yakamoz-Asi gene seni anıyorum..Allahın cezası...Alplerde çıplak koşarken ki videonu reklamlardan hemen sonra yayınlıyorum

Daha sert vur hafif sorular bunlar ben eşofmanla geldim ama @xdragxx takım elbise ile gelmiş sert vur sert :D
------

He ya kötü oldu belki de şimdi o kızla evlenmiştim ondan sonraki kız da facia çıkmıştı :A
Facia çıktı ne demek yahu :D : D

facia derken hoppidik demek geliyor aklıma senınleyken başkalarıyla aynı anda 50 kişiyi ayakta uyutuyor geliyor aklıma :D

@xdragxx aynı anda iki kızı idare ettiğin doğru mu? idare ediyorsan nasıl yapıyorsun? tüyo alalım ?

@Royal_Highness hayali arkadaşın oldu mu..yada var mı... sohbet eder misin onunla

@Yakamoz-Asi gene seni anıyorum..Allahın cezası...Alplerde çıplak koşarken ki videonu reklamlardan hemen sonra yayınlıyorum
En büyük keşkem keşke o elim kaza olmasaydı da annemi kaybetmeseydim.:(

Güncel olarak öyle bir şey yok :A Güncel olarak bir kız bile yok :A
İki kızı idare etmedim hiçbir zaman da iki kızla birden flörtleştiğim olmuştu kararsızdım sonra tercihimizi kullandık :A
------

Daha sert vur hafif sorular bunlar ben eşofmanla geldim ama @xdragxx takım elbise ile gelmiş sert vur sert :D
------

Facia çıktı ne demek yahu :D : D

facia derken hoppidik demek geliyor aklıma senınleyken başkalarıyla aynı anda 50 kişiyi ayakta uyutuyor geliyor aklıma :D
Yok be hiç öyle bir şey yaşamadım sonu kötü bitmişti yani boşa geçen 5 seneydi.

Güncel olarak öyle bir şey yok :A Güncel olarak bir kız bile yok :A
İki kızı idare etmedim hiçbir zaman da iki kızla birden flörtleştiğim olmuştu kararsızdım sonra tercihimizi kullandık :A
------

Yok be hiç öyle bir şey yaşamadım sonu kötü bitmişti yani boşa geçen 5 seneydi.
Sonuç ? :A Totona tekmeyi vurdu mu?

Doğru, ismini de vermek isterim: