Spor Vitor Pereira

Devrim yapmış hakikaten şaka gibi. Che Guevara benzetmesi mizahsen yapılıyordu ama adam harbiden devrim yapmış. Bazı bizi şampiyon yapan hocalardan fazla katkısı olmuş olacak günün sonunda kulübe. Takıma Kim'i, Crespo'yu katması, Osayi ve Ferdi'yi beke dönüştürmesi, ilk olarak Arda ve Muhammet'e şans veren kişi olması. Şu altı oyuncudan 60-70 milyon euro gelir elde edilse ileride kim şaşırır? Şu an Kim-Crespo paketi zaten 25 eder. Değeri gün geçtikçe anlaşılıyo ve bence kesinlikle o da kabul ederse Kadıköy'de bu yaz Fenerbahçe-Corinthians özel maçı yapılmalı ve kendisi onore edilmeli.

Fenerbahçeden gitti hala kurtulamadım şaka gibi. Takımı gitti 45+5te gol attı. O gol olmasa 1k daha cepliyordum nefret ediyorum nefret

Lemina'yı takımda tutmayarak Fenerbahçeye yine kötülük yaptı bu arada @HeisenBerg eserinle gurur duy :A

Mesut konusunda ama bir tık haklıydı sanki dönüp tekrar bakınca:A
Değildi yıldız futbolcu yönetimi zayıf Mesut onun döneminde formdaydı bu arada gs deplasmanından falan çıkarıyordu bizi :A Bir de bizde hiçbir zaman mevkisinde de oynatılmadı falan uzun konular onlar :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Valbuena - A.Kocaman değildi ne demek ? Açıkla bakalım. 🤔
Valbuenayı ilk 11 başlatmaması daha büyük skandal demek :A Her girdiği maç etkiliydi. Kariyeri boyunca da her gittiği takıma faydası olmuş biri. O dönemde bu konu çok dönüyordu. Hatta kimsenin çalışmayıp birinin çalıştığı üstte valbuena yazan bir capsi beğenmişti valbuena sonra yanlışlıkla demişti:A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Valbuenayı ilk 11 başlatmaması daha büyük skandal demek :A Her girdiği maç etkiliydi. Kariyeri boyunca da her gittiği takıma faydası olmuş biri. O dönemde bu konu çok dönüyordu. Hatta kimsenin çalışmayıp birinin çalıştığı üstte valbuena yazan bir capsi beğenmişti valbuena sonra yanlışlıkla demişti:A
O sezon Aykut'un saçma sapan triplerinden gitmişti bu arada Valbüş inadı olmasa +5-6 puanımız vardı ve belki de şampiyonduk :A