Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 5. Bölüm - Konuk: Yakamoz-Asi

KONUKLARDAKİ SIRALAMADA REVİZE GELDİ:
9 Mart gecesi - 6. Bölüm konuğu: @xdragxx
16 Mart gecesi - 7. Bölüm konuğu: @TenTen

23 Mart gecesi - 8. Bölüm konuğu: @Alemdar

Bilginiz olsun. Yine çok güzel bölümler geliyor arkadaşlar. Yeniden tüm katılanlara çok teşekkürler. :bhr:

Güzel olmuş yeni okudum emeğine sağlık @cokiyitvci VMYM konusunda katılıyorum @Yakamoz-Asi forumda da tekrar başlasa güzel olur.
------

KONUKLARDAKİ SIRALAMADA REVİZE GELDİ:
9 Mart gecesi - 6. Bölüm konuğu: @xdragxx
16 Mart gecesi - 7. Bölüm konuğu: @TenTen

23 Mart gecesi - 8. Bölüm konuğu: @Alemdar

Bilginiz olsun. Yine çok güzel bölümler geliyor arkadaşlar. Yeniden tüm katılanlara çok teşekkürler. :bhr:
Konuklar iyiymiş özellikle bir sonrakini bekliyor olacağım :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
@Yakamoz-Asi yönetime kimi veya kimleri eklerdin ? :A
17.soruya verdiğin cevap çok güzel ve pratik örnekle açıklar mısın?

Hangisine örnek istiyorsun :D Mesela mesaj sayisina göre puan dagitiliyor, bir zaman sonra dagitim durmus. Sonra Reaksiyon sayisina göre de ek puanlar verirdim. Actigi konu sayisina göre ek puanlar verirdim. Böyle üyenin ne kadar aktif oldugu daha bir anlasilirdi.

Yönetim icin düsündüklerim bende kalsin, Adminlerimiz gereken kisileri elbet alir. :A

Hangisine örnek istiyorsun :D Mesela mesaj sayisina göre puan dagitiliyor, bir zaman sonra dagitim durmus. Sonra Reaksiyon sayisina göre de ek puanlar verirdim. Actigi konu sayisina göre ek puanlar verirdim. Böyle üyenin ne kadar aktif oldugu daha bir anlasilirdi.

Yönetim icin düsündüklerim bende kalsin, Adminlerimiz gereken kisileri elbet alir. :A
Cins ya :A
Harika bir düşünce oylama yapalım. Kabul edenler , kabul etmeyenler. Kabul edilmiştir.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Evet ben de katılıyorum buna. Yeni gelen üyeler olarak bizler için de güzel olur tekrar başlaması :)
@Yakamoz-Asi
Ben aslında bunu sordum yapanlara ama olumlu cevap alamadım onların da haklı yönleri var son zey tv kanal tanıtım konusunda bakabilirsin zamanında çok eğlenmiş güzel kaynaşmıştık farklı üyelerle

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Ben aslında bunu sordum yapanlara ama olumlu cevap alamadım onların da haklı yönleri var son zey tv kanal tanıtım konusunda bakabilirsin zamanında çok eğlenmiş güzel kaynaşmıştık farklı üyelerle
Şimdi baktım, çok eğlenceli duruyor :)

@xdragxx yeniden gelir mi ne dersin? :A Biz @Gerekli24 ile her türlü yardım ve desteğe hazırız :D

Konu: 'xdragxx ile Var Mısın Yok Musun Geri Dönüyor!!!' https://fav10.net/forum/threads/xdragxx-ile-var-mısın-yok-musun-geri-dönüyor.191969/

@Dosi @Bully @Yakamoz-Asi