- Reaksiyon puanı
- 14,971
- Puanı
- 1,060
Çok sağ ol sen de konuk ol lütfen.
Beni forumda yakalayabilirsen neden olmasınÇok sağ ol sen de konuk ol lütfen.![]()
Soruları atarım. Müsait zamanda cevaplarsın.Beni forumda yakalayabilirsen neden olmasın![]()
Konuklar iyiymiş özellikle bir sonrakini bekliyor olacağım
Çok sağ ol.Güzel olmuş yeni okudum emeğine sağlık @cokiyitvci VMYM konusunda katılıyorum @Yakamoz-Asi forumda da tekrar başlasa güzel olur.
------
Konuklar iyiymiş özellikle bir sonrakini bekliyor olacağım![]()
@Yakamoz-Asi yönetime kimi veya kimleri eklerdin ?
17.soruya verdiğin cevap çok güzel ve pratik örnekle açıklar mısın?
Cins yaHangisine örnek istiyorsunMesela mesaj sayisina göre puan dagitiliyor, bir zaman sonra dagitim durmus. Sonra Reaksiyon sayisina göre de ek puanlar verirdim. Actigi konu sayisina göre ek puanlar verirdim. Böyle üyenin ne kadar aktif oldugu daha bir anlasilirdi.
Yönetim icin düsündüklerim bende kalsin, Adminlerimiz gereken kisileri elbet alir.![]()
Bir ara neden olmasınÇok sağ ol.Hepsine tekrardan çok teşekkürler. Sen de konuk ol lütfen.
![]()
Soruları atarım müsait olduğunda cevaplarsin❤️❤️Bir ara neden olmasın![]()
Olur nasıl ayarlıyorsan artık orasını ben bilmiyorumSoruları atarım müsait olduğunda cevaplarsin❤️❤️
Ayarlarız ❤️😃Olur nasıl ayarlıyorsan artık orasını ben bilmiyorum
Evet ben de katılıyorum buna. Yeni gelen üyeler olarak bizler için de güzel olur tekrar başlamasıVMYM konusunda katılıyorum @Yakamoz-Asi forumda da tekrar başlasa güzel olur.
Ben aslında bunu sordum yapanlara ama olumlu cevap alamadım onların da haklı yönleri var son zey tv kanal tanıtım konusunda bakabilirsin zamanında çok eğlenmiş güzel kaynaşmıştık farklı üyelerleEvet ben de katılıyorum buna. Yeni gelen üyeler olarak bizler için de güzel olur tekrar başlaması
@Yakamoz-Asi
Şimdi baktım, çok eğlenceli duruyorBen aslında bunu sordum yapanlara ama olumlu cevap alamadım onların da haklı yönleri var son zey tv kanal tanıtım konusunda bakabilirsin zamanında çok eğlenmiş güzel kaynaşmıştık farklı üyelerle