2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner | Oylamada Son Saatler🚨

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dur konusunu açalım bari o :A
Yalnız konuları yanlış açıyorsun. Senin bir kaç satır yazıp kim olduğu hakkında bilgi vermen gerekiyor
En son Alman Survivoru tarzı bir şeye gitmişti 2. olmuştu galiba @Yakamoz-Asi
Orda dinlenmeden hemen Survivor’a transfer etmişler :A
------

Hanımlar/Beyler bu kadar laf yapacağınıza oy verseydiniz.
Bu mesajın ters tepki yapar. Diğer kısımları sil kendin. Yoksa ben yaparım :A

Yalnız konuları yanlış açıyorsun. Senin bir kaç satır yazıp kim olduğu hakkında bilgi vermen gerekiyor

Orda dinlenmeden hemen Survivor’a transfer etmişler :A
------

Zamanın yöneticisinin açtığı son 2 konuda bu kurala uyulmamış

Bu eleman durum belirtmiṣ. Rapor ettim farz et @Dosi
Senden önce ben uyardım zaten :A
Zamanın yöneticisinin açtığı son 2 konuda bu kurala uyulmamış
Onun bir amacı vardı. Umursamamış sen gibi.

Senin son konuların hepsi öyle.
Bende sana öneride bulundum. İnsanlar konuya girip en azından yaşı veya mesleğini bilse güzel olmaz mı?

Belki de yeniden o kısmı değerlendirmek gerekiyor. Bu ara uğraşamam ama

Senden önce ben uyardım zaten :A

Onun bir amacı vardı. Umursamamış sen gibi.

Senin son konuların hepsi öyle.
Bende sana öneride bulundum. İnsanlar konuya girip en azından yaşı veya mesleğini bilse güzel olmaz mı?

Belki de yeniden o kısmı değerlendirmek gerekiyor. Bu ara uğraşamam ama
Ya ben o kuralı unutmuşum bile 12 yıllık kural nerden aklımda olsun :A
Hala geçerli diyorsanız bundan sonrakilerde dikkat ederiz sorun yok.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Mesajı istediğin gibi eğip bükebilirsin sana kalmış. Eda ile Miray'a büyük haksızlık yapıyorsunuz. Sadece sizler yoksunuz forumda lütfen hatırlayıp ona göre yorum yazın. Hem üyelerin yarışmasını istediğiniz kişileri bizler belirleyip sonrada bu kadar yüklenmek çok anlamsız. Oy vermeyin o zaman bu da bir seçenek. Bu yarışmayı düzenleyen dahil herkese bir iki tane garip gelen sonuç oldu ne yapalım yani yarışmayı iptal mi edelim. Herkesin zevklerinin çoğunluğu temsil etmesi gibi bir durum olamaz bunu biliyor olmanız lazım. :)

Mesajı istediğin gibi eğip bükebilirsin sana kalmış. Eda ile Miray'a büyük haksızlık yapıyorsunuz. Sadece sizler yoksunuz forumda lütfen hatırlayıp ona göre yorum yazın. Hem üyelerin yarışmasını istediğiniz kişileri bizler belirleyip sonrada bu kadar yüklenmek çok anlamsız. Oy vermeyin o zaman bu da bir seçenek. Bu yarışmayı düzenleyen dahil herkese bir iki tane garip gelen sonuç oldu ne yapalım yani yarışmayı iptal mi edelim. Herkesin zevklerinin çoğunluğu temsil etmesi gibi bir durum olamaz bunu biliyor olmanız lazım. :)
Çoğunluğun kararına saygı duyuyoruz. Sen nasılki Eda Ece için o olumsuz yorumları yazıyorsan, insanlarda Miray için aynısını yazabilir.
Benimde favorim Hande Erçeldi misal ama forumda pek sevilen bir isim değil.
------

Yarıṣmaya bu akṣam mı katıldı hemen baṣlıyorum Survivora. :A
Senelerdir katılıyor. Daimi yarışmacı yani. Sıkılıp çabuk ayrılıyor. Bir bakarsınız bir anda bırakıp gider :A çok dayanmıyor Survivor’a :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Buraya katıldığından haberim yoktu ama oradan buraya geçmiş sanırım :A

Çoğunluğun kararına saygı duyuyoruz. Sen nasılki Eda Ece için o olumsuz yorumları yazıyorsan, insanlarda Miray için aynısını yazabilir.
------

Senelerdir katılıyor. Daimi yarışmacı yani. Sıkılıp çabuk ayrılıyor. Bir bakarsınız bir anda bırakıp gider :A çok dayanmıyor Survivor’a :A

Hoṣgelmiṣ hoṣgelmiṣ çok sevindik çok. :A

Bu arada Hande Erçel favorim dedin ya Dosi, valla 1000 puan artı kazandın benden. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
------

Dayanamaz tabii narin bir kız onun kuş tüyü yastıklarda yatıp sabahları portakal suyuyla güne başlaması lazım...

Ben oyu atmama sebebimi söyledim. Kişiyi rencide edici veya diğer üyelerin oyu'nu küçük düşürücü şeyler söylemedim. Söylememde. Ama maşallah 90 milyon insan işin içine katılıp denmeyen kalmadı. Ben sevmiyorum kendi adıma yine söylüyorum. Ama diğeri neden seviyor yada benim gibi düşünmüyor o beni alakadar etmez. :)

Ben oyu atmama sebebimi söyledim. Kişiyi rencide edici veya diğer üyelerin oyu'nu küçük düşürücü şeyler söylemedim. Söylememde. Ama maşallah 90 milyon insan işin içine katılıp denmeyen kalmadı. Ben sevmiyorum kendi adıma yine söylüyorum. Ama diğeri neden seviyor yada benim gibi düşünmüyor o beni alakadar etmez. :)
Sana fazla yüklenildiğinin farkındayım.
Bir kaç güne unutursunuz.

Neyse bende bugün çok yoruldum. Dinlenme zamanı

• Aynen
Reactions: TenTen

Bu Hobbit'li TenTen'in Süper Üyeliği de bir sorgulanmalı @Damien Duff 'un ki gibi. :A @Dosi

Zaten @Damien Duff senaryolarına bundan sonra hep eksi basacağım. :A Azrail gibi çökeceğim senaryolarına :A
------

Doğruya doğru ama nasıl ponçik bir kız o ortamda nasıl dursun şimdi :A

Doğrusun haklısın sonuna kadar :Z